Rohkema info nägemiseks:

RAINER PIRJO FIE

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme korstnapühkimise, kaminahoolduse, remondi ning tahmatopside paigaldusega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga soojade ja kutsuvate kodude südames on hästi hooldatud kamin ja tugev, usaldusväärne katus. Siin astub mängu RAINER PIRJO FIE - teie usaldusväärne partner, tagamaks, et teie kodu soojus ja turvalisus ei oleks kunagi ohus. Aastatepikkuse pühendunud teenusega oleme spetsialiseerunud korstnapühkimistöödele, kaminate hooldusele sealhulgas parandustöödele, nõelvõrkude paigaldamisele ja kõikehõlmavatele katuse lahendustele, mis hõlmavad katuse värvimist ja puhastamist.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Pakume ekspert korstnapühkimist, kaminate hooldust, nõelvõrkude paigaldamist ja katuse lahendusi. Oleme pühendunud kõrgeimatele teenindusstandarditele, tagades, et iga meie ettevõetud töö on meie loosungi vääriline.

Kui soovite lasta pühkida oma korstnat, parandada kaminat või värvida katust, on meie oskuslikud professionaalid varustatud teadmiste ja pühendumusega, et töö saaks tehtud õigesti. Meie hinnastamine on läbipaistev ja oleme uhked võimaluse üle pakkuda kvaliteetseid teenuseid konkurentsivõimeliste hindadega. Lisaks kliendirahulolule võite kindel olla, et teie kodu on heades kätes.

Võtke hetk ja sirvige meie valminud tööde galeriid ning näete ise iga projekti detailidele ja hoolitsusele pandud tähelepanu taset. Traditsioonilistest korstnatest ja hubastest kaminatest kuni tugevate katusteni, meie töö räägib enda eest meie pühendumusest teie kodu turvalisusele ja mugavusele.

Ärge oodake, kuni on liiga hilja. Hästi hooldatud kodu ei tähenda ainult esteetikat; see on ka teie eluruumi turvalisuse ja pikaealisuse tagamine. Võtke meiega ühendust täna telefonil 5844 0510 või saatke meile e-kiri aadressil rainer010203@hot.ee, et broneerida aeg või küsida hinnapakkumist. Omaks võtke meelerahu, mis kaasneb hästi hooldatud koduga. RAINER PIRJO FIE - kus soojus ja turvalisus kohtuvad meisterlikkusega.

Kontakt

RAINER PIRJO FIE kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Olen äärmiselt rahul Rainer Pirjo teenusega. Korstnapühkimine oli professionaalne ja kiire ning hind oli mõistlik.

- Priit P.

Suurepärane katusetöö! Täpsed, sõbralikud ja asjalikud töötajad. Soovitan kindlasti!

- Kati S.

Kamin on nüüd nagu uus! Suur tänu Rainer Pirjole meeldiva teeninduse eest.

Millised on korstnapühkimise olulised märgid, millele tähelepanu pöörata?

Korstnad on paljude kodude lahutamatu osa, pakkudes soojust ja mugavust külmematel kuudel. Siiski on vajalik korrapärane hooldus, et tagada nende ohutu ja tõhus töö. Korstna hoolduse eiramine võib kaasa tuua tõsiseid probleeme, sealhulgas majapõlenguid ja vingugaasi mürgistust. Korrapärane korstnapühkimine on hädavajalik tahma, kreosoodi ja muude takistuste eemaldamiseks, mis võivad takistada õhuvoolu ja põhjustada ohtlikke tingimusi. Puhas korsten võimaldab paremat tõmmet ja vähendab korstnapõlengute ning toksiliste aurude kodudesse sattumise riski. Nähtav tahma ja kreosoodi kogunemine

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas hoolitseda ahju eest pärast ehitusprotsessi?

Ahju või kaminasüsteemi ehitamine on suur investeering, mis lisab sinu kodule hubasust ja soojust. Pärast ehitust on oluline hoolitseda selle eest õigesti, et t
ssb.ee
Ahju või kaminasüsteemi ehitamine on suur investeering, mis lisab sinu kodule hubasust ja soojust. Pärast ehitust on oluline hoolitseda selle eest õigesti, et tagada selle tõhusus, ohutus ja pikk eluiga. Siin on mõned olulised hooldusnõuanded, mida järgida: Regulaarne puhastamine: Puhasta ahju või kaminat regulaarselt tuhast, tahmast ja muudest jääkidest. Kasuta selleks sobivaid puhastustarvikuid ja -meetodeid, et säilitada korras suitsu- ja küttekanalid ning vältida tuleohtu. Kontrolli suitsulõõre: Veendu, et suitsulõõrid ja korstnad oleksid korras ning ei oleks ummistunud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.