Rohkema info nägemiseks:

PÕHJALA TALU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 74; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta PÕHJALA TALU OÜ kohta arvamuslugu!"

PÕHJALA TALU OÜ hetkeolukord

Juba 74 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Põhjala Talu OÜ MISSIOON: omatoodetud kitsepiima ja lambavilla väärindamine naturaalsete ja looduslähedaste käsitöötoodete valmistamise näol.

SLOGANID: Ihule ja hingele loodusest!

Põhjala Talu OÜ tooted aastal 2022: 1. ravimtaime-kitsepiimaseebid erinevate eeterlike õlide ja lisanditega, 10 sorti, 90-100g/tk 2. viltseebid (kitsepiima-lavendliseep ja kitsepiima-piparmündiseep vilditud lambavillas)- 120g/tk 3. väikeseepide kinkepakendid (3x 60g seebid kaunistatud topsis, nööriga ja ilma, 3 erinevat komplekti) 4. villaheidevaibad- 75 cm laiused ja 1-2m pikkused kraasvillast ja villakanga ribadest kangastelgedel kootud vaibad.

Põhjala Talu OÜ teenused: 1. kohapealsed õpitoad- kitsepiimaseebi valmistamine ja viltseebi viltimine 2. õpitoad kliendi juures 3. talukülastused peredele ja lastegruppidele- tutvumine talu loomadega, nende eluviisiga ja neist saadava toodanguga

EESMÄRGID aastaks 2023: 1. peale e-poe (www.loodusepuudutus.ee) ja laatade pakkuda oma tooteid müüki: - Tallinki laeva My Star pardakauplusesse (otsitakse kohalikke tootjaid ja kodumaisest toorainest keskkonnasõbralikku toodangut)- tähtaeg 05.09.21 - loodus- ja tervisetoodete e-poed - loodus- ja tervisetoodete jaepoed - Lõuna-Eesti turismiasutused ja SPA-d 2. tootearendus: - töötada välja uus toode- kitsepiima-ravimtaime tahke šampoon 3. tootmisruumide laiendus- seepide ja vaipade valmistamine toimub lauda II korrusel, mitte enam oma taluköögis 4. teenustearendus: - lauda II korrusel saab läbi viia õpitubasid ja vastu võtta gruppe - erinevate grupipakettide välja töötamine - teenuste laiendamine ja mitmekesistamine: gruppide vastuvõtmine püstkojas; ponisõidu pakkumine lastele; mitmekesisema loomapargi näitamine külastajatele; loodusõpperaja loomine talu metsas ja selle külastuse pakkumine.

5. loomade heaolu parandamine - ilmastikule vastavad elutingimused laudas seoses lauda renoveerimisega

EESMÄRGID aastaks 2023: 1. laiendada toodete müüki: - APOLLO raamatukauplused - apteegiketid 2. tootearendus: - töötada välja uus toode- kitsepiima-ravimtaime vedelseep 3. teenustearendus: - võtta grupikülastusi vastu aastaringselt, st ka talveperioodil - lauda II korrusel ja püstkojas on võimalus külastajatel ka ööbida

PÕHJALA TALU OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.