Rohkema info nägemiseks:

KEELEVÄRAV OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud võõrkeelte õpetamisele nii lastele kui täiskasvanutele, pakkudes mitmekülgseid keelekursusi eesti, vene, inglise, saksa ja hispaania keeltes.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas oled kunagi mõelnud keelte õppimise põnevale teekonnale, kus avanevad uksed erinevatele kultuuridele ja traditsioonidele? Siis oled jõudnud õigesse kohta - Keeleväravа Keeltekoolitus! Alates 17. märtsist 2020 oleme olnud teejuhiks tuhandetele inimestele, kes soovivad omandada võõrkeeli mängleva kergusega. Oleme uhked, et saame pakkuda kvaliteetset ja mitmekülgset keeleõpet nii lastele kui täiskasvanutele.

Meie põhitegevuseks on võõrkeelte õpetamine - olgu selleks eesti, vene, inglise, saksa või hispaania keel. Keeleväravа Keeltekoolitusel usume, et keeleõpe peaks olema nii hariv kui ka meelelahutuslik. Seepärast oleme loonud õhkkonna, kus keeleväravad avanevad kõikidele uudishimulikele meeltele. Kasutame interaktiivtahvleid ja kaasaegseid õppemeetodeid, et muuta keeleõpe haaravaks ja efektiivseks.

Pakume mitmeid koolitusvõimalusi, et vastata igaühe individuaalsetele vajadustele. Meie auditoorsetes ja online-koolitustes, olgu individuaal- või grupiõpe, minirühm või suhtlusklubi, saavad õpilased arendada oma keeleoskust paindlikult ja mugavalt. Alustades eesti keelest 4-7-aastastele lastele kuni täiskasvanute keeleõppe ja kultuurikoolitusteni - meil on midagi igas vanuses keelehuvilisele.

Lisaks kvaliteetsele keeleõppele pakume ka nõustamist ja juhendamist keeleõppe küsimustes. Oleme uhked, et oleme Eesti Töötukassa koostööpartner, mis tähendab, et meie koolitused on kättesaadavad rohkematele inimestele, aidates neil avada uksed uutele võimalustele.

Ootame sind meie hubastes klassiruumides aadressil Sõpruse pst 2, Tartus või meie online-koolitustes, kus keeleväravad avanevad sulle igal pool maailmas. Liitu meie suvesuhtlusklubiga või broneeri eraõppetund, et alustada oma keeleõppe teekonda juba täna. Võta meiega ühendust ja leiame koos sinu jaoks parima lahenduse. Keeleväravad on avatud - astu julgelt sisse ja avasta uus maailm!

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

KEELEVÄRAV OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kätlin S.

Keeleõpe oli nauditav ja tulemuslik. Soovitan soojalt kõigile keelehuvilistele!

- Liina V.

Täielikult pühendunud meeskond, kes pakub suurepärast tuge keeleõppes. Olen tulemustega väga rahul!

- Toomas E.

Väga meeldiv keskkond ja motiveerivad õpetajad. Suurepärane koht keeleoskuse arendamiseks!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas keeleõpe online-koolitustega enda jaoks mugavaks teha?

Elame maailmas, kus kiire elutempo ja igapäevased kohustused võivad sageli muuta uue oskuse omandamise väljakutsuvaks. Ent mis oleks, kui saaksid õppida uut keelt mugavalt oma kodus istudes, vajamata kodust lahkuda? Keeleväravа Keeltekoolitus pakub sulle võimalust avada uksed uutele keeltele ja kultuuridele mugavalt online-koolituse kaudu. Unusta reisimise vaev, kallis õppematerjalide ostmine ja õppimisele kuluv aeg. Meie professionaalsed õpetajad toovad keeleväravad otse sinu koju, luues interaktiivse õpikeskkonna, kus iga tund on avastusretk uue keele maailma. Keeleväravа Keeltekoolitus on

Dropdown

kõik artiklid

Avasta uusi võimalusi - täiskasvanute keeleõpe Keelevärav OÜ-ga

Kes ütles, et täiskasvanueas uue keele õppimine on keeruline või ajakulukas? Keeleväravа Keeltekoolitus tõestab vastupidist, pakkudes mitmekülgseid keelekursusi
ssb.ee
Kes ütles, et täiskasvanueas uue keele õppimine on keeruline või ajakulukas? Keeleväravа Keeltekoolitus tõestab vastupidist, pakkudes mitmekülgseid keelekursusi, mis sobivad igaühe individuaalsetele vajadustele. Olenemata sellest, kas soovid omandada uue keele oskused seiklusteks välismaal või soovid avada uksed uutele karjäärivõimalustele, oleme siin, et sind toetada ja juhendada. Me mõistame, et täiskasvanutel on tihti kiire elutempo ja erinevad kohustused, seega oleme loonud paindlikud õppetingimused. Olgu see individuaal- või grupiõpe, meie keelekursused on kohandatud sinu tempos

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.