Rohkema info nägemiseks:

RENOVIR OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut siseviimistlus- ja santehnilisi töid, spetsialiseerudes vannitubade renoveerimisele, põranda- ja seinapindade plaatimisele ning pahteldus- ja maalritöödele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite professionaalset meeskonda, kes aitaks teil oma kodu või äri renoveerida ja kaunistada, on RENOVIR OÜ teie usaldusväärne partner. Meie ettevõte on spetsialiseerunud laia valiku siseviimistlus- ja santehniliste tööde pakkumisele, keskendudes eriti vannitubade renoveerimisele, põranda- ja seinapindade plaatimisele ning pahteldus- ja maalritöödele.

RENOVIR OÜ meeskond omab aastatepikkust kogemust siseviimistlus- ja santehniliste tööde valdkonnas. Oleme aidanud arvukatel klientidel oma kinnisvara täiustada ja muuta need kauniks ja funktsionaalseks. Meie ekspertide meeskond on kogenud, pühendunud ja valmis teostama nii suuri renoveerimisprojekte kui ka väiksemaid parandustöid.

Meie teenuste hulka kuuluvad vannitubade renoveerimine, seinapindade ja põrandate plaatimine, maalritööd ning rõdude renoveerimine. Pakume täiuslikke siseviimistluslahendusi, mis vastavad teie unikaalsetele vajadustele. Oleme teie käsutuses, olgu tegemist siis väikese koduprojekti või suurema ärinõudega.

RENOVIR OÜ usub, et kvaliteet ja täpsus on igas projektis võtmetegurid. Kasutame ainult kvaliteetseid materjale ja töötame täpselt, tagamaks, et teie renoveerimistööd oleksid visuaalselt kaunid ja vastupidavad.

RENOVIR OÜ missiooniks on muuta teie kodu või äri paremaks koha, üks renoveerimisprojekt korraga. Meie meeskond on valmis aitama teid siseviimistlus- ja santehniliste töödega, olgu see siis vannitoa uuendamine, plaatimistööd või maalritööd. Valige RENOVIR OÜ, et saada professionaalset abi ja tulemusi, mis vastavad teie ootustele.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Kontakt:

RENOVIR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kertu K.

Väga kiire ja kvaliteetne plaatimine Renovir OÜ-lt. Suur aitäh!

- Maarika M.

Nad paigaldasid meie kodus ilusa puitpõrandaa. Väga rahul.

- Loreen L.

Vannitoa remont läks kiiremini kui eeldasime. Kiidan

Millega katta rõdu põrand?

Rõdu on suurepärane koht, kus nautida värske õhu kogemust ja lõõgastuda, kuid rõdupõranda materjali valikul on oluline arvestada erinevate teguritega, nagu ilmastikutingimused, materjali vastupidavus ja hooldus. Siin on mõned populaarsed võimalused rõdupõrandate katmiseks: Puitpõrand Puitpõrand on klassikaline ja populaarne valik rõdupõranda katmiseks. Puit annab rõdule sooja ja loomuliku välimuse. Kuid puidu kasutamisel tuleb arvestada selle vastupidavusega ilmastikutingimuste suhtes, nagu niiskus, päikesevalgus ja temperatuuri kõikumised. Puitpõrandat tuleks korrapäraselt hooldada, et

Dropdown

kõik artiklid

Vann või dušinurk - Kumba eelistada?

Vannitoa renoveerimisel tuleb otsustada, kas soovite paigaldada vanni või duššinurka. Mõlemal on oma eelised ja puudused, seega on oluline valida vastavalt oma
ssb.ee
Vannitoa renoveerimisel tuleb otsustada, kas soovite paigaldada vanni või duššinurka. Mõlemal on oma eelised ja puudused, seega on oluline valida vastavalt oma vajadustele ja eelistustele. Siin on mõned olulised kaalutlused, mida tuleks kaaluda, kui otsustate, kas eelistada vanni või duššinurka. Eelised ja puudused vannidele: Vann on traditsiooniline vannitoa lisaseade, mis võimaldab lõõgastuda ja nautida vee rahustavat toimet. Vannid on saadaval erinevates suurustes, stiilides ja materjalides. Mõned vannid on varustatud hüdromassaažifunktsiooniga, mis pakub täiendavat lõõgastust. Siiski

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.