Rohkema info nägemiseks:

PAKK EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kiiret ja usaldusväärset kaubavedu ning kullerteenuseid üle terve Eesti, muutes kaupade transportimise lihtsaks ja mugavaks.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta K.

Olen äärmiselt rahul nende kullerteenusega. Korduvalt on nad toimetanud minu tellitud kauba kiiresti ja tervena kohale. Väga professionaalne teenus!

- Jaan T.

Kasutan nende kaubaveoteenust juba mõnda aega ja pole kunagi pettunud. Tarned on alati täpsed ja kullerid väga sõbralikud.

- Anneli P.

Mugav ja kiire viis saada vajalikud asjad koju kätte. Soovitan neid kõigile, kes hindavad efektiivsust ja mugavust.

PAKK EESTI OÜ tegevusaruanne 2022

Pakk Eesti OÜ on ettevõte, mille põhitegevuseks on kaubatransport. See on valdkond, mis nõuab pidevat tähelepanu ja pühendumist, et tagada kaupade ohutu ja tõhus transportimine ühest kohast teise. Pakk Eesti OÜ on pühendunud sellele eesmärgile, pakkudes oma klientidele kvaliteetset teenust.2022. aasta lõpu seisuga oli Pakk Eesti OÜ meeskonnas 3 töötajat. See võib tunduda väike arv, kuid iga meeskonnaliige on oma ala spetsialist, kes on pühendunud ettevõtte eesmärkide saavutamisele. Meie töötajad on meie suurim vara ja me hindame nende panust ettevõtte edusse. Pakk Eesti OÜ on koostanud 2022.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas liiguvad meie kaubikud igapäevaselt üle terve Eesti? Tutvustame oma kullerteenuseid!

Meie kullerteenused on oluline osa meie ettevõtte tegevusest. Oleme pühendunud klientidele kaupade kiire, turvalise ja mugava kättetoimetamise tagamisel. Meie k
ssb.ee
Meie kullerteenused on oluline osa meie ettevõtte tegevusest. Oleme pühendunud klientidele kaupade kiire, turvalise ja mugava kättetoimetamise tagamisel. Meie kaubikud liiguvad igapäevaselt üle terve Eesti, tarnides klientidele kaupa alates väikesest ümbrikust kuni suure diivanini. Meie kullerteenuste mitmekülgsus annab klientidele võimaluse valida sobiva tarnemeetodi vastavalt nende vajadustele ja eelistustele. Me pakume kiirkullerteenuseid, e-kaubanduse logistika teenuseid, pakiautomaate, tavakohaletoimetamist ning palju muud. Kiirkullerteenused on mõeldud klientidele, kes soovivad kiiret

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.