Rohkema info nägemiseks:

ESTFORESTRY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kõrgetasemelist metsandusteenust, mis teeb metsanduse lihtsamaks ja efektiivsemaks. Meie teenused annavad teile võimaluse teostada oma metsa hooldusprojekte tõhusamalt ja usaldusväärsemalt.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb metsandusvaldkonna kogenud spetsialistidest, kes omavad pikaajalist kogemust erinevate metsandustööde teostamisel. Meie meeskonna tugevuseks on pühendumus ja teadmised, mis võimaldavad meil pakkuda kvaliteetselt teostatud metsahooldustöid. Iga mets, mida me hooldame, saab meie spetsiifilise tähelepanu, sest usume, et igal metsal on oma unikaalsed väärtused ja potentsiaal.

Tegevusala

Meie tegevusala hõlmab mitmeid metsandusvaldkonna aspekte. Oleme uhked selle üle, et oleme hooldanud sadu hektareid metsi, valgustanud kasvavat metsa, teostanud harvesteri järgseid- ja ettelõikusi ning puhastanud võsast ehitusplatse ja krunte. Lisaks sellele oleme igal hooajal istutanud sadu tuhandeid mändi, kuuske ja kaske, panustades seeläbi uute metsapõlvede kasvu ning loodusliku mitmekesisuse säilitamisse. Eelmisel hooajal istutasime kokku 320 000 taimi, mis on meie visiooni osa jätkusuutlikust metsandusest ja loodushoiust.

Tulevikuplaanid

Tulevikus on meie eesmärk laiendada oma tegevust, lisaks metsade hooldamisele soovime hakata omama metsamaad ning kasvatama metsataimi. Usume, et ainult jätkusuutliku metsanduse arendamisega saame tagada Eesti metsade tuleviku ning järgnevatele põlvkondadele puhta ja tervisliku elukeskkonna.

Oleme pühendunud metsandusvaldkonna parimate tavade järgimisele ning meie meeskond on valmis panustama Eesti metsade ja looduse heaolusse. Oleme uhked oma seniste saavutuste üle ning vaatame tulevikku optimismiga, valmis uuteks väljakutseteks ja võimalusteks.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

ESTFORESTRY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit M.

Nad tegid suurepärast tööd metsa raiumisel ja tagasid, et kogu protsess sujuks.

- Mari T.

Nende ekspertide teadmised ja kogemused muutsid kogu protsessi lihtsaks ja tõhusaks.

- Jaan K.

Ma tunnen end kindlalt, et nad hoolitsevad minu metsa eest nii, nagu see peaks olema.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ESTFORESTRY OÜ tegevusaruanne 2022

Estforestry Oü on asutatud juunis 2020.a. Tegevusega alustati juulis 2020.a. 2020.a. oli müügitulu 80 477 eurot. 2021..a oli müügitulu 152 023 eurot. 2022.a. oli müügitulu 223 908 eurot Töötajate keskmine arv 2022.a. oli 5 töötajat ( 2021.a. oli 5 töötajat) 2023.a. jätkatakse samadel tegvusaladel, loodetakse suurendada müügikäivet ja saada juurde uusi koostööpartnereid. Ettevõtte juhtkonna arvates on ettevõte jätkusuutlik.

Dropdown

kõik artiklid

Miks on kultuurihooldusraie noore metsa jaoks hädavajalik?

Metsandus on üks olulisemaid majandusharusid, mis mängib rolli nii majanduskasvus kui ka loodusliku mitmekesisuse säilitamises. Üks oluline etapp metsanduses on
ssb.ee
Metsandus on üks olulisemaid majandusharusid, mis mängib rolli nii majanduskasvus kui ka loodusliku mitmekesisuse säilitamises. Üks oluline etapp metsanduses on kultuurihooldusraie, mis mängib võtmerolli noore metsa tervise ja tuleviku kujundamisel. Selles artiklis uurime, miks kultuurihooldusraie on noore metsa jaoks hädavajalik ning milliseid eeliseid see pakub nii metsaomanikele kui ka keskkonnale. Metsa nooruse saladus Noor mets on nagu uus algus, täis potentsiaali ja kasvuvõimalusi. Ent noore metsa juhtimine ei ole lihtne ülesanne. Kasvavate taimede, sealhulgas puude, põõsaste ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.