Rohkema info nägemiseks:

VAKSALI CATERING OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lisaks igapäevasele toitlustamisele pakume catering´i kas teie poolt valitud asukohas või meie kohvikutes

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui tuleb jutt toitlustusest, on see alati palju enamat kui lihtsalt toit. See on maitseelamus, mis jääb meeltesse pikaks ajaks. Vaksali Catering OÜ mõistab sügavalt toitlustuse peensusi ning pakub mitmekülgseid teenuseid, mis muudavad teie sündmused ja igapäevased kohtumised eriliseks.

Meie kohvikutes ei ole söögikord lihtsalt igapäevane vajadus, vaid tõeline maitseelamus. Kohvikute interjöör ja teenindus loovad hubase atmosfääri, mis sobib ideaalselt kohtumisteks sõprade või äripartneritega. Meie menüüs leiate laia valiku roogasid, mis rahuldavad igasuguseid maitseid.

Soovite korraldada sündmuse, mis jääb kauaks meelde? Vaksali Catering OÜ pakub catering\'i teenuseid, mis on loodud selleks, et muuta igasugune üritus eriliseks. Meie mitmekülgne menüü ja professionaalne teenindus tagavad, et teie külalised naudivad meeldejäävat maitseelamust.

Teie sündmus, teie valitud koht, kuid meie toitlustuskogemus. Vaksali Catering OÜ on teie usaldusväärne partner, kes viib teie sündmuse uuele tasemele. Oleme valmis vastu võtma tellimusi üle Eesti, et tuua teieni meie toitlustuskunst kõikjal, kus soovite.

Oleme siin, et muuta teie toitlustuskogemus eriliseks ja unustamatuks. Võtke meiega ühendust ja jagage oma vajadusi ning soove. Koos leiame alati parima lahenduse, et teie sündmus või igapäevane kohtumine oleks meeldejääv ja maitsva toiduga täidetud!

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

VAKSALI CATERING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ruth T.

Suurepärane krõbekanasalat ja brüleekreem. Naerusuine teenindus sinna kõrvale.

- Helmi V.

Väga maitsev toit, friikartulid krõbedad ja hästi maitsestatud, täpselt nagu mulle meeldib. Teenindus hea ja viisakas. Interjöör ilus, hele ja mis meeldivalt üllatas oli, et lilled olid elusad.

- Uku M.

Toidud olid väga maitsvad ja kauni karneeringuga. (proovitud sai karbonaad ning oa-seenekotlett) Menüü oli äärmiselt tihe ning põhjalik oli ka taimetoitude osa. Soovitan kindlasti kõigile Vaksali kohvikust läbi käia - siit leiavad kõik endale midagi meelepärast.

Mis muudab meie kohvikud eriliseks?

Igapäevaelu kiirust ja rutiini saab värskendada hetkeks, mil võtate aja maha ja naudite maitseelamust, mis jääb meelde. Vaksali Catering OÜ kohvikud ei paku mitte ainult söögikorda, vaid tõelist kulinaarset naudingut. Kohvik ei ole lihtsalt koht, kus süüa. See on keskkond, mis peaks ergutama meeli ja looma erilise õhkkonna. Meie kohvikutesse astudes satute te maailma, kus disain ja teenindus on hoole ja armastusega loodud. Hubased nurgakesed, maitsekas kujundus ja sõbralikud teenindajad on vaid mõned aspektid, mis muudavad teie külastuse meeldejäävaks. Toit on südameasi, ja meie menüü

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muudab catering teenus Teie sündmuse unustamatuks?

Sündmused, olgu need siis pulmad, sünnipäevad, äriüritused või mis tahes muud pidustused, on hetked, mis jäävad meelde terveks eluks. Ent üheks sündmuse meeldej
ssb.ee
Sündmused, olgu need siis pulmad, sünnipäevad, äriüritused või mis tahes muud pidustused, on hetked, mis jäävad meelde terveks eluks. Ent üheks sündmuse meeldejäävaks muutmiseks on vajalik rohkem kui lihtsalt kohtumine ja tervitused - see nõuab erilist puudutust, mis jääb külaliste maitsemeele ja mälude sügavustesse. Vaksali Catering OÜ on just see partner, kes suudab muuta teie sündmuse tõeliselt meeldejäävaks. Kui otsustate meie catering\'i teenuse kasuks, ei saa te mitte ainult maitsvaid roogasid, vaid ka võimaluse luua oma sündmusel unikaalne menüü. Meie kogenud peakokad ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.