Rohkema info nägemiseks:

TERA SOLAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume päikeseenergia lahenduste pakkumisele, hõlmates endas päikesepaneelide müüki ja paigaldust, samuti innovaatiliste Solar Garaažide kavandamist ja ehitamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas soovid säästa raha, panustada keskkonnasõbralikku energiatootmisse ning muuta oma igapäevaelu mugavamaks? Tere Solar on siin, et pakkuda sulle innovaatilisi lahendusi päikeseenergia kasutamisel, olgu tegu siis elektriauto laadimise või kinnisvara väärtuse tõstmisega. Tutvu meie Solar garaaži ja varjualusega ning avasta rohelise energiaga kaasnevad eelised!

Kas oled mõelnud, kuidas saaksid kasutada päikeseenergiat mitmekülgselt ja keskkonnasäästlikult? Meie Solar garaaž ja varjualune on ideaalne viis muuta oma elu rohelisemaks ja samas säästa raha. Solar garaaži ja varjualuse katusel asuv 7,4 kWh võimsusega päikesepark võimaldab toota aastas kuni 8000 kWh energiat, muutes selle suurepäraseks lahenduseks elektriauto omanikele. Sõida kuni 53000 km aastas, kasutades roheenergiat, ja unusta mure elektriarvete pärast!

Meie Solar garaaži seinad (60mm) ja katus (80mm) on valmistatud kauakestvast, sooja pidavast ja tulekindlast EI15 sandwich-paneelidest. Varjualuse paigaldus käib kiirelt ning ei häiri sinu igapäevaelu. Kasuta Solar garaaži või varjualust mitmel otstarbel - olgu selleks siis elektriauto laadimine, väliköök, grillinurk või jalgrattahoidla. Võimalusi on lõputult!

Meie eksperdid aitavad sind kõigis vajalikes toimingutes alates ehitisteatisest kuni päikesejaama projekti ja auditi tegemiseni. Saadaval on ka erinevaid värvitoone, et garaaž või varjualune sobituks ideaalselt sinu kodu arhitektuuriga. Toode energiat 8000 kWh aastas, mis tähendab, et Solar garaaž või varjualune tasub end aastatega ära, vähendades oluliselt sinu igakuiseid elektriarveid.

Miks valida Päikeseenergia?

  • Säästlikkus: Pole vaja maksta üha kallineva elektri eest. Päikesepaneelide kasutamine aitab sul oluliselt vähendada elektriarveid.

  • Keskkonnasõbralikkus: Päikeseenergia on taastuv ja keskkonnasõbralik ressurss, mis aitab vähendada süsinikujalajälge ning toetada rohelise energia kasutamist.

  • Väärtuse Tõstmine: Päikesejaam tõstab sinu kinnisvara väärtust, muutes selle atraktiivsemaks potentsiaalsetele ostjatele.

Oleme siin, et muuta sinu igapäevaelu mugavamaks, säästlikumaks ja keskkonnasõbralikumaks. Vali Tere Solar ja investeeri rohelisse tulevikku juba täna!

Võta meiega ühendust ja leiame just sulle sobiva päikeseenergia lahenduse!

KONTAKT

TERA SOLAR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Andres K.

Minu Solar Garaaž on suurepärane investeering. Tera Solar näitas üles professionaalsust ja täpsust igas etapis!

- Anneli U.

Suurepärane klienditeenindus ja usaldusväärsus!

- Mari G.

Suurepärane kogemus! Meeskond oli professionaalne, paigaldus sujus kiirelt.

TERA TEENUSED OÜ tegevusaruanne 2022

Tera Teenused OÜ on asutatud 2020 aasta kesel. Esmaseks tegevusalaks oli ohtkike puude langetus, kõrgete hekkide pügamine jms. Teisel majandusaastal (2021/2022) lisandus päikesepaneelide paigaldus. Kolmandal majandusaastal (2022/2023) lisandus vanade piirdeaedade eemaldamine ja uute paigaldamine, lisaks pakutakse eriehitustöid. 2023/2024 aastal pakutakse kõiki eelnimetatud teenuseid. Tera Teenused OÜ juhatus deklareerib oma vastutust raamatupidamise aastaaruande koostamise eest ja kinnitab, et: (cid:127) raamatupidamise aastaaruande koostamisel rakendatud arvestuspõhimõtted on vastavuses Hea

Dropdown

kõik artiklid

Roheenergia revolutsioon: Kuidas solar garaaž su elu muudab

Tera Solar toob Sinuni Solar Garaaži, täiesti uue taseme päikeseenergia kasutuses, mis muudab Sinu elu põnevamaks ja keskkonnasõbralikumaks kui kunagi varem. K
ssb.ee
Tera Solar toob Sinuni Solar Garaaži, täiesti uue taseme päikeseenergia kasutuses, mis muudab Sinu elu põnevamaks ja keskkonnasõbralikumaks kui kunagi varem. Kas oled mõelnud, kuidas elektriauto laadimine võiks olla nii lihtne, et unustad lausa muretsemise aku tühjenemise pärast? Solar Garaaž on loodud just selleks - muuta Sinu energiavajadused keskkonnasõbralikuks ja taskukohaseks. Üks innovaatilisemaid lahendusi päikeseenergia maailmas, Solar Garaaž ei ole lihtsalt varjualus autole, vaid päikesejaam, mis toodab puhtaimat energiat päikesevalgusest. Kujutle elu, kus su auto laeb end igal

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.