Rohkema info nägemiseks:

SOFTITEK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme professionaalse SEO (otsingumootori optimeerimise) teenuse pakkumisega, aidates klientidel oma veebilehti optimeerida, et saavutada nähtavust ja kõrgemat positsiooni Google'i otsingutulemustes.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

SEO teenus (Search Engine Optimization) on veebilehtede optimeerimine otsingumootorite jaoks, eriti Google'ile. Miks see tähtis on? Kujutle, et potentsiaalne klient otsib internetti, et leida teenust või toodet, mida sina pakud. Kui sinu veebileht on esimeste seas tulemuste hulgas, on suurem tõenäosus, et see klient külastab just sinu lehte. SEO teenus aitab sul saavutada just sellise nähtavuse.

  1. Tehniline SEO: See hõlmab kodulehe tehnilist korrasolekut, mis on oluline otsingumootoritele. Tehniliselt korras koduleht on hea SEO alus ja seda saab tuvastada SEO auditi abil.

  2. Märksõnade Analüüs: Õigete märksõnade valimine on võtmeks. Märksõnad peaksid olema seotud sinu ettevõttega ja neid peaksid inimesed otsingumootoritesse sisestama. Tasuta vahendina võid kasutada Google Keyword Plannerit, et leida sobivaid märksõnu ja saada teada nende otsingumahtu ja konkurentsitihedust.

  3. Sisutekstide Kirjutamine: Korralikud sisutekstid, mis on informatiivsed ja hästi loetavad, on olulised nii kasutajatele kui ka otsingumootoritele. Märksõnad peaksid olema tekstides loomulikult paigutatud.

  4. Backlingid: Backlingid ehk tagasilinkid on väga tähtsad SEO komponendid. Need on lingid, mis viivad teiste lehtedelt sinu veebilehele. Mida rohkem autoriteetseid backlinke sul on, seda parem on sinu veebilehe nähtavus otsingumootorites.

Kuidas Saame Aidata:

  1. SEO Audit: Me teeme põhjaliku SEO auditi, et näha, kus on parandusvajadus ja kuidas saame su lehe nähtavust parandada.

  2. Märksõnade Analüüs: Uurime välja parimad märksõnad, mis sinu ettevõtte jaoks kõige paremini toimivad.

  3. Sisutekstide Kirjutamine: Kirjutame korralikud sisutekstid, kus märksõnad on loomulikult paigutatud ja tekst on huvitav ning kasulik lugejale.

  4. Backlingid: Aitame sul saada kvaliteetseid backlinke teistelt autoriteetsetelt lehtedelt, suurendades sellega sinu veebilehe usaldusväärsust.

Kui soovid oma veebilehe nähtavust Google'is parandada, võta meiega ühendust! Meie professionaalne meeskond aitab sul saavutada paremad tulemused otsingumootorites ja kasvatada oma äri.

Telli tasuta SEO audit ning alusta teekonda oma veebilehe eduni juba täna!

KONTAKT

SOFTITEK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marten K.

Kvaliteetne sisu ja suurepärane tagasiside.

- Kadi O.

Nähtavad tulemused lühikese ajaga. Soovitan soojalt!

- Katrin L.

Suurepärane koostöökogemus, nad täitsid kõik lubadused. Olen äärmiselt rahul.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SOFTITEK OÜ tegevusaruanne 2022

Softitek OÜ põhitegevuseks 2022.aastal oli arvutialane konsultatsioon. 2022. aastal oli ettevõttes üks töötaja. Juhatus on kaheliikmeline, juhatusele tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida Google ADS?

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas oma äri reklaamiga otse potentsiaalsete klientideni tuua? Traditsioonilised turundusmeetodid on muutumas ning üha enam ettevõtte
ssb.ee
Kas oled kunagi mõelnud, kuidas oma äri reklaamiga otse potentsiaalsete klientideni tuua? Traditsioonilised turundusmeetodid on muutumas ning üha enam ettevõtteid pöördub digitaalsete reklaamikampaaniate poole. Üks võimsamaid tööriistu selles valdkonnas on Google ADS ehk tasuline Google'i reklaam. See võimaldab sul jõuda täpselt nende inimesteni, kes on sinu toodetest või teenustest huvitatud, suurendades seeläbi müüki ja kasvatades brändi nähtavust otsingumootorites. Google ADS on nagu võti, mis avab ukse miljonite potentsiaalsete klientideni, kes iga päev teevad Google'is otsinguid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.