Rohkema info nägemiseks:

BERG VIIMISTLUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme professionaalsete maalritöödega, pakkudes terviklikke lahendusi tööstus-, elamu- ja äripindadele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga ruumi südames peitub ilu ja professionaalsuse olemus, mis on püütud pintslitõmbesse ja värvide segusse. Meie, BERG VIIMISTLUS OÜ-s, ei maali lihtsalt seinu; me tõhustame keskkondi ja muudame ruume. Meie missioon on lihtne, kuid sügav- pakume terviklikke maalimislahendusi tööstus-, elamu- ja äripindadele.

Teenuste paletiga, mis ulatub sisetranspordist pahteldamiseni, ja värvimisest maalimiseni, tagame, et iga meie ette võetud projekt on omaette meistriteos. Meie oskused tööstuslike maalritööde alal võimaldavad meil keerukust ja suurust nõudvaid tööstusprojekte oskuslikult hallata. Koduomanikele lubavad meie eluruumide maalriteenused muuta teie elamispinnad unistuste lõuendiks.

Meie professionaalsete maalrite meeskond on osav maalimis- ja dekoreerimisteenustes, tuues interjööridesse elu oma detailidele pühendunud tähelepanu ja kvaliteedile pühendumisega. Olgu tegemist sisustusmaalimisega või äripindade maalritöövõtjatena tegutsemisega, kohandame oma lähenemist, et rahuldada iga kliendi ainulaadseid vajadusi. Meie eritellimusel sisemaalimine ei ole lihtsalt toonide seintele kandmine; see on õhkkonna loomine, mis peegeldab teie isikupära ja stiili.

Kui üks juhtivaid sisemaalimisfirmasid, oleme uhked oma pühendumuse üle kvaliteetsetele maalritöödele. Alates sisetransporditeenustest kuni professionaalsete pahteldamisteenusteni, ja alates seinavärvimisteenustest kuni koduseinte maalimiseni, tagame igal sammul suurepärasuse. Meie oskused ulatuvad kontoripindade värvimiseni, kus loome professionaalseid ja inspireerivaid töökeskkondi.

Meie loosung, Värvime teie maailma suurepärasusega!, ei ole lihtsalt tunnuslause; see on eetos, mis ajendab iga meie lõpetatud projekti. Kutsume teid kogema erinevust, mida professionaalsed maalrid võivad pakkuda. Laseme teie maailma täita värvide ja suurepärasusega. Valige BERG VIIMISTLUS OÜ maalimiskogemus, mis ületab tavalise.

Kontakt

BERG VIIMISTLUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark

Suurepärane teenus ja tähelepanelik meeskond! Tulemus ületas ootused.

- Anna

Meisterlikkus igas pintslitõmbeis. Tänan teid!

- Kairi

Professionaalne ja efektiivne töö. Soovitan kindlasti!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas integreerida looduslikke elemente sisekujunduse maalimisel biofiilse disainiga?

Sisekujunduse maalimine on pidevalt arenev valdkond, kus uued trendid kerkivad esile, kuna koduomanikud, ettevõtete omanikud ja tööstusrajatiste haldajad soovivad luua ruume, mis on mitte ainult esteetiliselt meeldivad, vaid peegeldavad ka nende isiklikku stiili ja viimaseid disainiliikumisi. Selles blogipostituses uurime viit kõige mõjukamat trendi sisekujunduse maalimisel, mis kujundavad meie mõtteviisi värvi, tekstuuride ja tehnikate osas meie elu- ja töökeskkondades. Looduse omaksvõtt biofiilse disainiga Biofiilne disain on kontseptsioon, mis toob looduslikud elemendid ehitatud

Dropdown

kõik artiklid

Mida hõlmab endast maalritöö ja maalimine?

Maalritöö on kunst, mis ulatub kaugemale lihtsalt pintslitõmmetest ja värvide pealekandmisest. See hõlmab mitmeid olulisi samme ja oskusi, et luua professionaal
ssb.ee
Maalritöö on kunst, mis ulatub kaugemale lihtsalt pintslitõmmetest ja värvide pealekandmisest. See hõlmab mitmeid olulisi samme ja oskusi, et luua professionaalne ja vastupidav viimistlus nii sise- kui ka välispindadele. Selles artiklis vaatleme lähemalt, mida täpselt maalritöö endast kujutab ning milliseid oskusi ja teadmisi selle edukaks teostamiseks vajatakse. Eeltöö ja ettevalmistus Enne kui esimene pintslitõmme tehtud saab, on oluline teha põhjalik eeltöö ja ettevalmistus. See hõlmab pindade puhastamist, lihvimist, pahteldamist ja kittimist. Vajadusel tuleb eemaldada vana värv,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.