Rohkema info nägemiseks:

LEINO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme üldiste ehitus- ja remonditöödega, spetsialiseerudes katuse-, viimistlus-, puit- ja fassaaditöödele ning abihoonete loomisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

LEINO OÜ eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja vastupidavaid ehitus- ja remonditeenuseid. Meie spetsialiteediks on katuse-, viimistlus- ja fassaaditööd, mis tagavad esteetiliselt nauditavate ja funktsionaalsete ehitiste loomise.

LEINO OÜ on usaldusväärne partner üldistes ehitus- ja remonditöödes, mille missiooniks on luua mitte ainult hooneid, vaid ka pärandeid. Meie teenuste spekter hõlmab erinevaid ehitustöid, sealhulgas katuse-, viimistlus-, puit- ja fassaaditööd ning abihoonete loomist. Oleme pühendunud kvaliteedile ja vastupidavusele, tagades, et iga projekt, mida võtame ette, on läbimõeldud ja professionaalselt teostatud.

Meie meeskond koosneb oskuslikest professionaalidest, kellel on laialdased teadmised ja kogemused erinevates ehitusvaldkondades. Usume, et iga ehitis on võimalus ühendada innovatsiooni ja traditsiooni, pakkudes klientidele lahendusi, mis vastavad nende ootustele ja vajadustele. Meie tööprotsessis on olulisel kohal detailide tähelepanu ja kliendi soovide täitmine, tagades, et lõpptulemus on alati silmapaistev ja kvaliteetne.

Meie tegevuse keskmes on klientide rahulolu ja usalduse võitmine. Olgu tegemist uue hoone ehitamisega nullist või olemasoleva kinnisvara renoveerimisega, meie meeskond on valmis pakkuma tipptasemel teenust igas etapis. Mõistame, et ehitus on rohkem kui lihtsalt protsess - see on teekond, mille lõppeesmärgiks on unistuste ruumi saavutamine. Seetõttu paneme suurt rõhku kommunikatsioonile ja koostööle klientidega, et kõik nende soovid ja vajadused saaksid täidetud.

LEINO OÜ jaoks on oluline, et iga meie loodud hoone ei oleks mitte ainult praktiline ja vastupidav, vaid ka esteetiliselt meeldiv. Kasutame parimaid materjale ja kaasaegseid tehnoloogiaid, et tagada meie tööde kõrge kvaliteet. Oleme alati avatud uutele ideedele ja lahendustele, mis aitavad meie klientidel saavutada oma visiooni. Meie eesmärk on pakkuda teenuseid, mis vastavad kaasaegsetele standarditele ja ületavad klientide ootusi.

Oleme pühendunud jätkusuutlikkusele ja keskkonnasõbralikele lahendustele. Meie projektid hõlmavad roheliste ehitusmaterjalide kasutamist ja energiasäästlikke lahendusi, mis aitavad vähendada hoonete keskkonnamõju. Usume, et tuleviku ehitus peab olema kooskõlas looduse ja inimese vajadustega, pakkudes samal ajal majanduslikku ja sotsiaalset kasu.

Valige oma järgmiseks projektiks LEINO OÜ ja kogege üldise ehituse tipptaset. 

Kontakt

LEINO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi S.

Olen väga rahul nende töö kvaliteedi ja professionaalsusega. Soovitan soojalt!

- Marko T.

Suurepärane teenindus ja usaldusväärne meeskond. Tulemus ületas ootusi!

- Kristiina P.

Meeskond tegi suurepärast tööd, iga detail oli täiuslik!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas muudavad rohelised ehitusmaterjalid jätkusuutlikku ehitusmaastikku?

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks traditsiooniliste ehituspraktikate keskkonnamõjust, liigub tööstus jätkusuutlikumate meetodite suunas. Jätkusuutlik ehitus käsitleb mitte ainult keskkonnaalaseid muresid, vaid pakub ka majanduslikke ja sotsiaalseid eeliseid, muutes selle terviklikuks lähenemiseks ehitamisele. Selles postituses uurime viit peamist suundumust, mis kujundavad jätkusuutliku ehituse tulevikku. Rohelised ehitusmaterjalid Roheliste ehitusmaterjalide kasutamine on jätkusuutliku ehituse nurgakivi. Need materjalid on valitud nende madala keskkonnamõju, vastupidavuse ja võime tõttu

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõjutab õige katusematerjali valik kodu välimust ja väärtust?

Õige katusematerjali valimine on iga koduomaniku jaoks kriitiline otsus. See mõjutab mitte ainult kodu välimust ja väärtust, vaid ka selle vastupidavust, hooldu
ssb.ee
Õige katusematerjali valimine on iga koduomaniku jaoks kriitiline otsus. See mõjutab mitte ainult kodu välimust ja väärtust, vaid ka selle vastupidavust, hooldusvajadusi ja toimivust keskkonna väljakutsete ees. Õige katus suurendab kodu välisilmet, parandab selle edasimüügiväärtust ja pakub meelerahu aastatepikkuse ilmastiku ees. Mitmed tegurid peaksid juhendama koduomaniku katusematerjali valikut, sealhulgas piirkonna kliima, kodu arhitektuurne stiil, eelarvepiirangud ja isiklikud eelistused esteetika ja pikaealisuse osas. Katusematerjalide tüübid Asfaltkatusekivid on Põhja-Ameerikas kõige

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.