Rohkema info nägemiseks:

GOLFISTUUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 529; jälgijaid - 1. Arvustusi - 5; Artikleid 4+ "Kirjuta GOLFISTUUDIO OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus golfikirg kohtub võistlusärevuse ja sotsialiseerumisrõõmuga. Meie tipptasemel sise-golfistuudios ühendame spordi meelelahutusega, pakkudes võrdset golfielamust. Olgu plaanis privaatne koosviibimine, ettevõtte üritus või lihtsalt golfipäeva nautimine, meie stuudio on teie esmane sihtkoht.

Mängi nagu proff

Astu sisse golfiparadiisi meie Game Changer Quad simulaatoritega, kus saad mängida 35 erineval Euroopa & PGA Tour golfiväljakul, sealhulgas prestiižikal 2016. aasta Ryder Cup toimumiskohal Hazeltine Nationalis. Meie simulaatorid on mõeldud kõikidele oskustasemetele, pakkudes väljakutseid, mis erutavad iga golfihuvilist. Osale sõbralikes võistlustes või võta väljakutseid vastu koos eakaaslastega meie elavas golfikogukonnas.

Treeni ja täiusta oma lööki

Professionaalsed golfimängijad teavad, kui tähtis on mõista oma löögistatistikat, et saavutada see täiuslik 200m löök. Golf X'is saab iga golfimängija analüüsida ja täiustada oma löögiomadusi, et parandada oma mängu. Meie simulaatorid pakuvad mitmesuguseid harjutus- ja treeningvõimalusi, võimaldades keskenduda golfimängu erinevatele aspektidele kontrollitud ja keerukas keskkonnas.

Võistle ja võida

Meie stuudio korraldab hooaja jooksul golfivõistlusi sõpradele, ettevõtetele ja ülemaailmsetele Game Changer Quad kasutajatele. Testi oma oskusi, võisteldes teiste golfimängijatega üle kogu maailma ja sihi tippu meie oluliste auhinnafondidega, mis on seotud golfispordiga.

Külasta meid

Liitu meiega meie Tallinna stuudios või Tartu stuudios unustamatu golfielamuse saamiseks. Meie uksed on avatud 10:00 kuni 21:00, valmis tervitama teid ülimasse sise-golfiseiklusse. Ühendu meiega sotsiaalmeedias, telli meie uudiskiri ja hoia end kursis viimaste sündmuste ja pakkumistega.

Golf X'is ei ole me lihtsalt golfi kohta; me loome meeldejäävaid kogemusi, mis toovad inimesi kokku. Olgu sa kogenud proff või mänguga alles tutvuv, meie stuudio on loodud pakkuma erakordset golfielamust kõigile. Tule ja avasta, miks me oleme golfimängijate esimene valik, kes otsivad spordi, treeningu ja meelelahutuse ainulaadset kombinatsiooni.

Uuri lisaks!

GOLFISTUUDIO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Sander R.

Hea koht harjutamiseks, sõbralik ja väga hea teenendus!

- Ain S.

Äge koht avatud nüüd Lõunakeskuses!

- Mats S.

Suurepärane koht mugavaks harjutamiseks. Ülitäpsed swingi analüsaatorid. On näha, et saab olema väga asjalik ja mõnus koht.

Siseruumides golfi valdamine: näpunäited ja nipid

Siseruumides golf on revolutsiooniliselt muutnud golfimängijate treenimist, harjutamist ja mängimist. Tänu keerukale tehnoloogiale saavad golfisõbrad nüüd nautida mängu aastaringselt, sõltumata ilmastikutingimustest. See artikkel sukeldub siseruumides golfi maailma, pakkudes näpunäiteid ja nippe, mis aitavad teil kogemust valitseda. Siseruumides golf pakub mitmeid eeliseid traditsioonilise väljas mängimise ees. See on mugav, ilmastikutingimustest mõjutamata ja annab kohest tagasisidet teie soorituse kohta. Lisaks on see suurepärane viis sõpradega suhtlemiseks või meeskonnatöö tegevusteks

Dropdown

kõik artiklid

Golfisimulaatorite 5 peamist eelist treeninguks

Golfisimulaatorid on revolutsiooniliselt muutnud golfimängijate treeningviise ja mänguoskuste arendamist. Virtuaalkeskkonnas golfikogemuse jäljendamisega pakuva
ssb.ee
Golfisimulaatorid on revolutsiooniliselt muutnud golfimängijate treeningviise ja mänguoskuste arendamist. Virtuaalkeskkonnas golfikogemuse jäljendamisega pakuvad nad arvukalt eeliseid traditsiooniliste harjutusmeetodite ees. Selles postituses uurime golfisimulaatorite kasutamise viit peamist eelist treeninguks. 1. Aastaringne harjutamine sõltumata ilmast Üks golfisimulaatorite olulisemaid eeliseid on võimalus harjutada aastaringselt, olenemata välistingimustest. See tähendab, et golfimängijad saavad säilitada ja parandada oma oskusi ka väljaspool hooaega või halva ilmaga. Golfisimulaatoriga

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.