Rohkema info nägemiseks:

TWO FACTORS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Two Factors pakub kompleksteenust - sisearhitektuurseid projekte ja "võtmed kätte" sisustusprojekte. Loome disainlahenduse ja viime selle ka ellu!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte usub, et iga ruum jutustab loo. Unistuste, funktsionaalsuse ja ilu loo. Meie missiooniks on muuta need lood käegakatsutavaks reaalsuseks, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad teie ootusi. Kirglikkusega tipptaseme poole ja pühendumusega detailidele pakume teenuste valikut, mis hõlmab kõiki sisekujunduse ja arhitektuuri aspekte.

Esimesest inspiratsioonisähvatusest kuni viimaste lihvideni, mis panevad ruumi tunduma nagu kodu, on meie meeskond pühendunud teid läbi selle teekonna juhatama. Meie ekspertkonsultatsiooni teenus on lähtepunkt, kus teie küsimustele leitakse vastused ja teie ideed hakkavad kuju võtma. Jagame inspiratsiooni kollaažide, piltide ja tootelinkide kaudu, tagades, et teie visioon on meie tööjoonis.

Meie sisearhitektuuriprojektid on hoolikalt planeeritud neljas etapis, hõlmates kõike alates kontseptuaalsetest kavanditest ja 3D vaadetest kuni materjalide valiku, eritellimusel mööbli disaini ja detailsete spetsifikatsioonideni. Me haldame neid projekte täpsusega, tagades disaini ja ehituse sujuva integratsiooni.

Neile, kes otsivad terviklikku lahendust, pakuvad meie 'peamise sisekujunduse' teenused 'võtmed kätte' lähenemist. Me hoolitseme kõige eest alates disainiskeemidest ja mööbliplaanidest kuni sisustuse hankimise, kohaletoimetamise ja paigaldamiseni. Meie tipptasemele pühendumus laieneb ka pakendite eemaldamisele ja pärast kolimist koristusteenustele, lõpetades professionaalse fotograafiaga valmis ruumist.

Ja kiireks värskenduseks on meie TWO FACTORS DEKOHALDJAS teenus ideaalne valik. Kohtume teiega, loome kontseptsioonikollaaži, valime tooted ja haldame kohaletoimetamist ning lõplikku stiliseerimist kohapeal. Kolme erineva hinnatasemega, DEKO1500, DEKO2500 ja DEKO3500, pakume paindlikkust, et vastata teie vajadustele ja eelarvele.

Meie klientide tagasiside räägib köitvaid lugusid rõõmust ja rahulolust, mida nad kogevad oma uutes kujundatud ruumides. Oleme uhked keskkondade loomise üle, mis pole mitte ainult esteetiliselt meeldivad, vaid kehastavad ka mugavust ja funktsionaalsust, mis teeb kohast tõelise kodu.

Alustage meiega teekonda, et luua ruum, mis peegeldab teie ainulaadset lugu. Omanäoliste ruumide kujundamine ei ole lihtsalt meie loosung; see on meie lubadus teile. Võtke meiega ühendust täna, et küsida hinnapakkumist ja teeme teie visiooni elavaks.

Vaata rohkem

TWO FACTORS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TWO FACTORS OÜ tegevusaruanne 2022

Two Factors OÜ majandusaastaaruanne on koostatud osaühingu juhatuse poolt. Kõik aruanded on koostatud lähtudes Eesti Vabariigi seadusandlusest ja finantsaruandluse standardist. Two Factors OÜ asutati 22.09.2020.aastal, ettevõtte põhitegevusalaks on sisearhitekti teenuste osutamine. Aruandeperioodi käive oli 184,5 tuhat eurot ja puhaskasum 7,8 tuhat eurot. Ettevõte investeeris aruandeaastal materiaalsetesse põhivaradesse 8,7 tuhat eurot ja immateriaalsetesse põhivaradesse 9,2 tuhat eurot. Aruandeperioodil oli ettevõttes kaks palgalist töötajat, kellele arvestati töötasusid kokku 14 843

Dropdown

kõik artiklid

5 nõuannet kodu loomiseks, mis peegeldab sinu isikupära

Luua kodu, mis mitte ainult ei vasta sinu funktsionaalsetele vajadustele, vaid peegeldab ka sinu isikupära, võib olla rahuldust pakkuv ettevõtmine. Meie nõudlik
ssb.ee
Luua kodu, mis mitte ainult ei vasta sinu funktsionaalsetele vajadustele, vaid peegeldab ka sinu isikupära, võib olla rahuldust pakkuv ettevõtmine. Meie nõudlikele klientidele on kodu enamat kui lihtsalt ruum; see on nende identiteedi, saavutuste ja esteetiliste eelistuste peegeldus. Selles juhendis uurime viit olulist nõuannet, mis aitavad sul tuua oma unikaalse iseloomu oma eluruumi. Oma isikliku stiili mõistmine Alusta oma isiklike maitsete analüüsimisest. Mõtle kohtadele, kus oled reisinud, oma lemmikkunstiteostele ja moestiilidele, mille poole kaldud. Need eelistused on sinu isikliku

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.