Rohkema info nägemiseks:

ROHEPLAAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 291; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ROHEPLAAN OÜ kohta arvamuslugu!"

ROHEPLAAN OÜ hetkeolukord

Juba 291 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Roheplaan OÜ tegutseb konsultatsiooni- ja koolitusettevõttena. Meie Roheplaanis usume, et loodus ja inimene saavad toimida koos, kui kavandatu hästi läbi mõelda. Keskkonna- ja planeerimiskonsultatsioon tähendab meie jaoks arengute toetamist väärtusi ohtu seadmata. Aitame leida võimalusi rohe- ja ringmajanduse algatuste elluviimisel. Seoses Eesti riigi eesmärgiga minna 2030. aastaks üle taastuvenergeetikale on viimastel aastatel (alates 2021) saanud Roheplaan OÜ peamiseks tegevusvaldkonnaks taastuvenergeetika, sh eelkõige tuuleenergeetika, arendustega soetud projektide konsulteerimine. Roheplaan OÜ peamiseks tugevuseks on hea projektijuhtimine, orienteeritus koostööle kõikide projekti kaasatud osapooltega ning oskuslik ajajuhtumine. Roheplaan OÜ on omandanud hea koostööpartnerite võrgustiku, et pakkuda kvaliteetset nõustamist taastuvenergeetika projektide elluviimisel oma klientidele.

Jätkuvalt koolitab Roheplaan OÜ (mh kaasates koostööpartnereid) eksperte ja huvilisi mõjude hindamise, planeerimise, hangete ja kaasamise teemadel.

2023 aasta olulisemad tegevused: (cid:127) Jätkus Saare Wind Energy OÜ meretuulepargi keskkonnamõju hindamine. 2023 aastal valmis KMH aruanne. Keskkonnamõju hindamine on kliimaministeeriumnis heakskiitmisel ning tegemist on tõenäoliselt esimese kõige kiirema meretuulepargi KMH menetlusprotsessiga Eestis.

(cid:127) Uue tööna alustatid Utilitas Wind OÜ Saare-Liivi meretuulepargi täiendava koormatava ala keskkonnamõju hindamise KMH programmi koostamist. KMH programmi tunnistatud nõuetele vastavaks. Tegemist on siiani kõige kiirema KMH programmi menetlusega meretuuleenergeetika projektide puhul.

(cid:127) Jätkub konsulteerimine Saare-Liivi tuulepargi aladega seotud keskkonnauuringute läbiviimiseks.

(cid:127) Roheplaan OÜ koostöös Arteas Terrae OÜ-ga osutus edukaks Tartu linna poolt välja kuulutatud hankes: „Vanemuise tn 1 krundi ja lähiala detailplaneeringu koostamine ning keskkonnamõju strateegiline hindamine”. Roheplaan OÜ alustas eespoolnimetatud planeeringu keskkonnamõju hindamise protsessiga.

(cid:127) Rail Baltica Pärnu maakonnaplaneeringu, Lõuna-Pärnumaa planeeringu, Natura hindamise hüvitusmeetmete (e asendusmeetmete) kava koostamine (Tellija Rail Baltic Estonia OÜ).

(cid:127) Valmis Rahandusministeeriumile tellimusel analüüs "Vabariigi Valitsuse 01.10.2015 määruse nr 102 „Olulise ruumilise mõjuga ehitiste nimekiri“ ajakohastamine, mis koostati koos advokaadibürooga Rask.

2023 aastal kasvas ettevõtte käive olulisel määral võrreldes eelnevate tegevusaastatega ning ettevõtte jätkab kasvu 2024. aastal.

2024 aasta tegevusplaan: (cid:127) Jätkatakse alustatud mitmeaastate mõjuhindamise protsessidega nii merel kui maismaal: Saare-Liivi meretuulepargi KMH protsessid kui

Vanemuise tn 1 krundi ja lähiala detailplaneeringu KSH menetlus.

(cid:127) Saare Wind Energy OÜ meretuulepargi keskkonnamõju hindamine on Kliimaministeeriumis heakskiitmisel ning tegemist on tõenäoliselt esimene kõige kiirema ja edukama meretuulepargi KMH menetlusprotsessiga Eestis.

(cid:127) 2024 aastal on Roheplaan OÜ olnud edukas mitmes riigihankes ja alustanud järgmiste tuuleenergeetika projektidega: (cid:127) Eesti-Läti meretuulepargi (ELWIND) Eesti ala keskkonnamõju hindamise programm ning Haljala valla tuuleenergeetika eriplaneering ja keskkonnamõju strateegiline hindamine koos alusuuringutega (koostöös Plannum OÜ-ga).

(cid:127) Plaanis on jätkuvalt osaleda nii mere- kui maismaa tuuleenergeetika hangetes ning olla edukas projekti portfelli suurendamisel.

Roheplaan OÜ jätkab edukat koostööd ja jooksvat konsulteerimist mitmete taastuvenergeetika suurettevõttetega nagu Saare Wind Energy OÜ,

Utilitas Wind OÜ jt. Lisaks jätkatakse nii eraettevõtete kui riigiasutuste konsulteerimist kui koolitamist tellimuste alusel.

ROHEPLAAN OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.