Rohkema info nägemiseks:

VINTIS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Bakbak Stuudio on mitmekülgne sündmusruumide pakkuja, kes asub tsaariaegse Bekkeri laevatehase territooriumil, lisaks sündmusruumidele tegeleme ka ainulaadsete baarilahenduste ning kvaliteetse puutööga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsid kohta, kus sulandub su lemmik-kokteili maitse ja mugavaim ilus tool, siis tere tulemast Bakbak Stuudiosse – me oleme segu, mis paneb su suvepäeva tõeliselt särama. Nagu hea muusika rütmis tuksuma panemine või küpsis, mille kausist haaramine viib sind unustamatule maitserännakule.

Asudes Koplis, tsaariaegse endise Bekkeri laevatehase territooriumil, oleme me ühest angaarist loonud erilise pelgupaiga, kus korraldame sündmusi vastavalt sinu soovidele ja nägemusele. Meie ruumid on täidetud nii ajatute kui ka trendikate toodetega, luues eklektilise interjööri, kus iga elemendil on oma lugu – neid saab soovi korral kaasa osta.

Bakbak Stuudio naabruses asub puutöökoda, kus igapäevaselt võtame ette vanamööbli, et anda sellele uus elu. Lisaks pakume mitmekülgseid töötubasid, kus igaüks saab avastada enda käekirja ja kujundada midagi ainulaadset.

Oleme valmis muutma sinu ürituse unustamatuks kogemuseks. Pakume ruumide renti, ratastel baare, puutöökoda ja inventari renti, et su sündmus oleks täpselt selline, nagu sa unistanud oled. Võta ühendust ja avasta, kuidas meie meeskond saab aidata sul korraldada sündmus, mis jääb kauaks meelde. 

Bakbak Stuudio - siin sünnivad unistused ja säilib mööbli ilu läbi aegade. Tule ja avasta koos meiega uued võimalused!

Vaata rohkem

VINTIS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kuldar V.

Veetsime BakBakis meeleoluka peo. Koht mahutas kenasti kõik 40 inimest ja 6-liikmelise bändi, ning ka tantsuks jagus ruumi piisavalt. Väga asjalik ja superabivalmis peremees Kuldar tegi selle õhtu meie jaoks sujuvaks ja meeldejäävaks, võttes muuhulgas kanda nii õhtujuhi kui ka projektijuhi rolli ning andis ruumile just meie peo jaoks sobiva väljanägemise.

- Jaan J.

BakBak Stuudio on meeldejääv kogemus! Soovitan kindlasti külastada, Rakvere sündmused võivad saada vaid paremaks. Ruumid on äärmiselt ilusad ja väga hubased, istumisnurgad on mugavad ja täpselt sellised, nagu meil oli vaja.

- Kerli K.

BakBak Stuudio on täiuslik paik ürituste läbiviimiseks. Meie tähtpäev oli täiuslik ja kõik olid vaimustunud. Igati tasub külastada ja korraldada üritusi just siin, kõik on täpselt selline, nagu oodata võib.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Bakbak Stuudio - Ideaalne võimalus ruumirendiks

Kui otsid erilist ja meeldejäävat kohta, kus korraldada sünnipäeva, pidu, pulma, kontserti või ärikonverentsi, siis Bakbak Stuudio on just see unikaalne pelgupaik, mida otsid. Asudes tsaariaegse endise Bekkeri laevatehase territooriumil, oleme loonud atmosfäärilise ja mitmekülgse ruumi, kus saad oma sündmuse teha eriliseks ja unustamatuks. Bakbak Stuudio pakub ligikaudu 160 m2 suurust multifunktsionaalset saali, kus on köögiala ja ninapuuderdamise ruum. Sisustuseks oleme valinud eri ajastu mööbli ja aksessuaarid, luues eklektilise interjööri, mis sobib igasuguste sündmuste jaoks. Stuudio

Dropdown

kõik artiklid

Ratastel baaride võlu - Millest sa siiani ilma oled jäänud?

Kui unistad sündmusest, mis jääb meelde nii oma ainulaadse atmosfääri kui ka stiilse teeninduse poolest, siis Bakbak Baari ratastel on vastus Sinu soovidele! Me
ssb.ee
Kui unistad sündmusest, mis jääb meelde nii oma ainulaadse atmosfääri kui ka stiilse teeninduse poolest, siis Bakbak Baari ratastel on vastus Sinu soovidele! Meie mitmekülgne tootevalik hõlmab nii baariks kujundatud sõidukeid kui ka erinevaid unikaalseid mööblilahendusi, mis toovad Sinu peole elava sära. 1. Hobu-Baar  Astume ajas tagasi ja tutvustame Hobu-Baari, kus 70-ndatest aastatest pärit kumerate vormidega inglise kaarik on saanud uue näo ja kasutusotstarbe. Hobu-Baar pole lihtsalt baar, vaid liikuv peopaik, mis saab kohanduda vastavalt Sinu üritusele. Elegantne ja pilkupüüdev,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.