Rohkema info nägemiseks:

TORIAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 336; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TORIAN OÜ kohta arvamuslugu!"

TORIAN OÜ hetkeolukord

Juba 336 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Torian OÜ asutati 9. novembril 2020.aastal.

Ettevõtja põhitegevuseks majandusaastal oli eritellimusmööbli tootmine. Samas tegevusvaldkonnas plaanitakse jätkata ka 2024.aastal. Aruandeaasta müügituluks kujunes 195 tuhat eurot. Toodangust 91% eksporditi Soome ja 9% müüdi Eestis.

Ettevõtte peamine sihtturg on Soome, kus kinnisvarasektoris oli 2023 madalseis, mis vähendas oluliselt nõudlust ka mööbli järele. 2023.aastal vähenes eksport Soome võrreldes 2022.aastaga 9%. Ka Eesti turul on nõudlus oluliselt vähenenud. Tellimuste vähenemise ja tootmissisendite kallinemise tõttu ei jõudnud ettevõtja majandusaastal kasumisse.

Aruandeaastal investeeris ettevõtja põhivaradesse 19 tuhat eurot. Suuremad investeeringud tootmiseadmetesse on ebastabiilse majanduskeskkonna tõttu tulevikku edasi lükatud.

Seoses Ukraina sõja jätkumise ja ebakindla poliitilise olukorraga mõjutavad 2024.aastal tootmismahte ja majandustulemusi klientide ebakindlus, kõrged energiahinnad ja intressimäärad ning jahtunud majanduskeskkond. Juhtkond on veendunud, et osaühing suudab majandustegevust jätkata ning tagada ettevõtja jätkusuutlikkuse pikemas perspektiivis. 2024.aasta eesmärkideks on põhiklientide säilitamine ja uute leidmine ning olla vaatamata keerulisele majanduskeskkonnale majanduslikult edukas.

Majandusaastal oli keskmine töötajate arv 3 ja töötasudeks arvestati 59 134 eurot. Tegevjuhtkonna ja

TORIAN OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.