Rohkema info nägemiseks:

CHECKIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 121; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CHECKIT OÜ kohta arvamuslugu!"

CHECKIT OÜ hetkeolukord

Juba 121 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

2023 Tegevusaruanne

CheckIT OÜ osutas perioodil 01.01.2023-31.12.2023 infotehnoloogia juhtimisega seotud nõustamisteenuseid nii riigiasutustele kui eraettevõtetele. Perioodis keskenduti käibe ja müügitulu kasvatamisele, olulisi investeeringuid ei tehtud. Periood möödus käibe ja müügitulu kasvu osas ootuspäraselt. Järgneval aruande perioodil on peamisteks eesmärkideks käibe ja müügitulu edasine kasvatamine, ettevõtte meeskonna kompetentside ja koostöövõrgustiku arendamine, sh rahvusvahelisel suunal.

Võrreldes eelneva aruande perioodiga kasvas müügitulu ja kasum järgnevalt:

Perioodil 2022 Perioodil 2023 Kasv

Müügitulu 100 800 € 212 772 € 111%

Kasum 57 933 € 38 851 € -33%

Suurele käibe kasvule vaatamata oli kasumi kasv negatiivne. See on tingitud asjaolust, et suurema käibe saavutamiseks tuli kaasata täiendavat ressurssi nii ühe projektipõhise töötaja värbamise teel kui ka allhankijatest partnereid. Sellele vaatamata on kasumimarginaal 18,26%.

Ettevõtte juhatuse koosseisu kuulub endiselt 2 juhatuse liiget – Mihkel Lauk, Janar Linros. Juhatuse liikmed arvestusperioodil juhatuse liikme tasusid ja muid soodustusi ei saanud. Tööjõu brutotöötasud kokku olid 44 755 €, sh töötasu juhatuse liikmele 20 400 €.

Märkimisväärsete saavutustena saab välja tuua ettevõtte panuse Eesti digiühiskonna arendamisel ja rahvusvahelise maine ehitamisel järgmiste projektide näitel.

CheckIT tiim rakendas uut IKT teenuste osutamise ja arenduste toimemudelit PRIAs, sh töötas välja arengukava toetava töökorralduse. Uus toimemudel ja töökorraldus toetab riigi valdkondlike digipöörete elluviimist.

Olulisi nõustamisprojekte viidi läbi tervishoiusektoris ja raudteetranspordi valdkonnas.

Mitmeid mahukaid töid Eesti avalike teenuste arendamisel ja strateegiate kavandamisel sai tehtud koostöös ettevõttega Trinidad Wiseman, sh

Trinidad & Tobago valitsusele.

Janar Linros

Juhatuse liige

CHECKIT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.