Rohkema info nägemiseks:

MR TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1351; jälgijaid - 3. Arvustusi - 2; Artikleid 5+ "Kirjuta MR TEENUSED OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus ehitus kohtub täiuslikkusega. MR TEENUSED OÜ juures oleme uhked, et pakume laiaulatuslikku ehitus-, kaevetööde ja puhastusteenuste paketti, mis peavad ajale vastu. Meie kompromissitu kvaliteedikohustus ja laialdased teadmised on teinud meist suunanäitaja Eesti ehitusmaastikul.

Uute hoonete vundamendi tugevusest kuni renoveerimistööde peene täpsuseni on meie portfell meie meisterlikkusele pühendumise tunnistajaks. Meie teenused hõlmavad laia valikut erialasid, sealhulgas:

  • Asjatundlik vundamendi rajamine
  • Professionaalne betoonpõrandate valamine
  • Laitmatu fassaaditööd
  • Tugevate seinte ja lagede ehitus metallist ja puidust karkassidel
  • Täpne lagede ja seinte tasandamine
  • Tõhus vaheseinte ehitus
  • Usaldusväärne uste ja akende paigaldus
  • Vastupidav katusekonstruktsioon
  • Elegantne terrasside ehitus
  • Kindel aiapiirete ehitus
  • Põhjalikud lammutustööd
  • Kaasaegne küttesüsteemide paigaldus
  • Vee- ja kanalisatsioonisüsteemide ehitus

Meie meeskond Eesti ehituseksperte on varustatud teadmiste ja tööriistadega, et tulla toime igasuguste väljakutsetega, tagades, et teie projekt viiakse läbi kõrgeimate standardite järgi. Me teenindame nii erakliente kui ka ärikliente, tagades konkurentsivõimelise hinnastamise, õigeaegse teostuse ja garantii kõigile meie töödele.

Neile, kes vajavad puhastus- ja hooldusteenuseid, pakume võrdlematuid lahendusi, mis hõlmavad kontorite koristust, tehaste hooldust ja erakordseid suuremahulisi puhastusoperatsioone. Meie lähenemine ei seisne ainult puhtuse säilitamises, vaid ka tervisliku ja produktiivse keskkonna loomises teie ettevõttele.

MR TEENUSED OÜ usub jätkusuutlikesse ehituspraktikatesse, mis aitavad kaasa rohelisema tuleviku kujundamisele. Meie kaevetöid ja mullatöid teostatakse täpsusega, tagades minimaalse keskkonnamõju, samal ajal ette valmistades teie ehitusprojekte.

Kutsume teid ühendust võtma meiega kõigi ehitus-, renoveerimis- või puhastusvajaduste korral. Meie meeskond on valmis pakkuma teile isikupärastatud hinnapakkumist ja alustama teekonda, et muuta teie visioon reaalsuseks. Kogege erinevust MR TEENUSED OÜga - kus iga projekt on ehitatud suurepärasusega.

Võtke meiega täna ühendust, et hakata ehitama oma tulevikku.

Kontakt

+372 5385 5694

MR TEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria S.

Usaldusväärne partner ehitustöödel, jäin tulemusega väga rahule.

- Marko P.

Suurepärased puhastusteenused, meie kontor näeb alati välja laitmatu!

- Priit S.

MR TEENUSED OÜ tegi meie renoveerimisprojekti tõeliseks naudinguks, suured tänud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kas rohelised ehitusmaterjalid muudavad tõesti ehituse tulevikku?

Jätkusuutlik ehitus viitab ehituspraktikate kasutuselevõtule, mis on keskkonnasõbralikud ja ressursitõhusad kogu hoone elutsükli vältel. See lähenemine püüab vähendada hoonete keskkonnamõju, optimeerides materjalide, energia ja arendusruumi kasutust. Eramuomanikele, kommertskinnisvara haldajatele ja tööstusrajatiste operaatoritele Eestis ei ole jätkusuutlik ehitus lihtsalt trend, vaid tulevikuks antud lubadus. Jätkusuutlike praktikate rakendamisega saavad nad tagada, et nende kinnisvara on ehitatud kestma, vähendada tegevuskulusid ja aidata kaasa tervislikuma keskkonna loomisele. Rohelised

Dropdown

kõik artiklid

Miks on professionaalne kaevetöö oluline igas ehitusprotsessis?

Kaevetöö on maakasutuse arendamise alustala, olles ehitusprotsessi esimene samm. See hõlmab mulla, kivi ja muude materjalide eemaldamist, et luua uutele struktu
ssb.ee
Kaevetöö on maakasutuse arendamise alustala, olles ehitusprotsessi esimene samm. See hõlmab mulla, kivi ja muude materjalide eemaldamist, et luua uutele struktuuridele sobiv vundament. Professionaalne kaevetöö tagab, et see kriitiline faas viiakse läbi täpsuse, ohutuse ja tõhususega. Kaevetöö on enamat kui lihtsalt augu kaevamine maasse; see on keeruline protsess, mis valmistab maad ette ehitusprojektideks, ulatudes elamuehitusest suuremahuliste tööstusrajatisteni. Kaevetöö seab lava kogu ehitusprotsessile, mõjutades struktuuri stabiilsust, drenaaži ja projekti üldist edu. Professionaalse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.