Rohkema info nägemiseks:

BBST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte tegeleb kasutatud riiete ning käsitöö müügiga ning pakub peokorraldusteenust, luues ainulaadseid stiililahendusi ja meeleolukaid sündmusi

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

BBST OÜ usub, et suurepärase sündmuse olemus peitub isiklikes nüanssides ja rõõmus, mida see toob sinule ja sinu külalistele. Alates tünnisaunast kuni peokõlariteni, pakume tootevalikut, mis viib sinu pidustused uuele tasemele.

Koge mugavust

Kujutle end mõnulemas tünnisauna mugavuses, mitte lihtsalt kusagil, vaid sinu valitud kohas. Meie mobiilne tünnisaun on loodud neile, kes otsivad luksust sooja vanni nautimiseks tähtede all, oma tagaaias või erilisel puhkusel. Lihtne transportida ja paigaldada, lubab see spaataolist kogemust ükskõik kus sa soovid.

Loo oma pidustustele heli

Meie JBL Partybox kõlaritega täitub sinu ürituse õhkkond kvaliteetse heli ja elava valgusshow'ga, mis vilgub sinu muusika rütmis. Need kõlarid ei ole lihtsalt valjud; need on kohene meeleolu looja, ideaalsed igale peole, igal pool.

Isikupärasta täpsusega

Meie tikkimisteenused lisavad elegantsi ja isikupära sinu riietele ja aksessuaaridele. Me muudame tavalised esemed ainulaadseteks kauni, kohandatud tikkimisega, mis räägib köitvaid lugusid sinu stiilist.

Tõsta oma ürituse taset

Vajad midagi lisaks, et muuta oma üritus silmapaistvaks? Meie renditeenused hõlmavad kõike alates suhkruvatimasinast kuni heeliumipallideni, mis lisavad värvikust ja rõõmu sinu pidustustele. Ja nendeks hetkedeks, kui on vaja lõõgastuda, ootab meie massaažitool sinu meeli uuendama.

BBST OÜ ei paku lihtsalt tooteid; me loome kogemusi, mis kestavad terve elu. Olgu plaanis hubane perekoosviibimine või suurejooneline tähistamine, oleme siin, et tagada, et iga aspekt sinu üritusest on unustamatu. Avasta meie butiiki, tutvu meie teenustega ja lase meil aidata sul luua täiuslik õhkkond sinu erilisteks sündmusteks.

Võta meiega ühendust täna, et saada rohkem teavet meie pakkumiste kohta.

BBST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika

Butiigi elegantsus ja peoteenuse täiuslikkus. Klienditeenindus esmaklassiline!

- Priit

Kvaliteetne käsitöö ja professionaalne peokorraldus. Suurepärane koostöö!

- Karl

Imeline õhkkond peol. Soovitan soojalt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

BBST OÜ tegevusaruanne 2022

Äritegevus Bbst OÜ põhitegevusalaks on disainertegevus 2022 .aasta netokäive oli 12 253 eurot. Personal ja juhtimine 2022 aastal maksti juhatuse liikmele tasudeks 3 490 eurot. Osakapital OÜ Bbst OÜ osakapital on 2 500 eurot, mis koosneb ühest osast nimiväärtusega 2 500 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

Loo oma tagahoovis peoelamus meie tünnisaunadega!

Ürituse korraldamisel on peamine eesmärk luua külalistele unustamatu kogemus. Tagahoovi pidu pakub ainulaadset segu intiimsusest ja pidulikkusest, muutes selle
ssb.ee
Ürituse korraldamisel on peamine eesmärk luua külalistele unustamatu kogemus. Tagahoovi pidu pakub ainulaadset segu intiimsusest ja pidulikkusest, muutes selle ideaalseks kohaks nii isiklikeks kui ka elavateks tähistamisteks. Mullivannid toovad igale tagahoovi üritusele luksuse ja lõõgastuse puudutuse. Need ei ole ainult suhtlemise keskpunkt, vaid pakuvad ka lõõgastavat pelgupaika külalistele, kes soovivad lõõgastuda. Planeeri oma tagahoovis pidu! Ideaalne kuupäev ja kellaaeg on olulised, et maksimeerida kohaletulekut ja tagada, et teie külalised saaksid pidu täiel rinnal nautida ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.