Rohkema info nägemiseks:

ÜKONSULTATSIOONID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
EluTuba on loodud eesmärgiga aidata leida üles sinu elujõud ja anda sulle võimalus see sada protsenti enda ellu vastu võtta. Sul on õigus olla terve, rõõmus ja õnnelik!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kujutle endale mõnusat ja turvalist kohta, kus saad olla täiesti sina ise - avatud, siiras ja haavatav. Just selline koht on EluTuba.

EluTuba on enamat kui lihtsalt ettevõte, see on elustiil, filosoofia ja tee parema eluni. See on koht, kus süda saab rääkida südamega ja kus jagatakse mõtteid ja kogemusi, mis teevad elu rikkamaks ja mõtestatumaks.

Elus olemine ei tähenda veel elamist. See lihtne, kuid võimas mõte on meie EluTuba missiooniks. Kui sa küsiksid endalt, mitu protsenti 100-st sa täna tegelikult elad, siis mis oleks sinu vastus? Kas see oleks 10%, 20% või võib-olla isegi vähem? Meie kogemused näitavad, et paljud inimesed ei ela täiel rinnal ja neil on raske leida oma elujõudu.

EluTuba on loodud selleks, et aidata sul leida üles oma elujõud ja anda sulle võimalus seda sada protsenti enda ellu vastu võtta. Sa oled väärt olla terve, rõõmus ja õnnelik ning meie siin EluToas oleme siin selleks, et sind sel teel toetada.

Me usume terviklikku tervisesse - keha, hing ja vaim peavad olema tasakaalus, et tunda end tõeliselt hästi. Me hoolitseme sinu eest armastusega ja pakume turvalisi, personaalseid ning lahenduskeskseid teenuseid nõustamise, teraapia ja enesearengu valdkonnas.

Meie visiooniks on saada aastaks 2025 Kesk-Eestis tuntud ja armastatud nõustamis- ja teraapiakeskuseks. Tahame olla koht, kus inimesed teavad, et neid kuulatakse ja mõistetakse ning kus leitakse lahendusi, mis aitavad elu rikkamaks muuta.

Meie missiooniks on pakkuda toetavaid teenuseid, mis aitavad klientidel jõuda parema vaimse ja füüsilise terviseni. Meie väärtustame turvalisust, privaatsust, individuaalsust, professionaalsust, konfidentsiaalsust ja usaldusväärset koostööd koostööpartneritega.

Kui sa tunned, et tahad elada rohkem ja kogeda elu täiuslikumalt, siis tule EluToaga ja avasta enda jaoks uus tee parema eluni. Me oleme siin, et sind toetada ja juhendada, et saaksid saavutada oma täieliku potentsiaali.

EluTuba aitab sul hakata elama täielikult ja teadlikult. Mõtle selle peale - Hakka elama, nüüd võib! Sinu tee parema eluni algab siit!

ÜKONSULTATSIOONID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria T.

Sain väga palju abi, aitäh!

- Risto L.

Seansid jäävad kauaks meelde!

- Kaur E.

Väga soe ja meeldiv kogemus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mina ise! - EluTuba

Mina olen sellel suvel väga palju õppinud ja seda sõna otseses mõttes. Kool ja täiendavad seminarid maailma tippkonstellööridelt Tiiu Bolzmann ja Stephan

Loe algallikast hingeelutuba.ee

Dropdown

kõik artiklid

Miks tulla nõustaja, terapeudi juurde? - EluTuba

On olnud palju kohtumisi imeliste inimestega. Peas kordub üks märksõna – VALU. Inimeste hinges on nii palju valu! Sellist valu, mida me ise teame,
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.