Rohkema info nägemiseks:

MEDIFUM GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2051; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MEDIFUM GROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

MEDIFUM GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 2051 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Medifum Group OÜ on asutatud 30.11.2020

Asutamisest alates oli ettevõtte tegevuseks meditsiini ja tervisetoodete importimine, tootmine ja müük. Teeme koostööd mitmete rahvusvaheliselt tuntud meditsiinivahendite tootjatega ja meil on palju tooteid, mille puhul oleme kas ise tootjad või ametlikud maaletoojad ja levitajad. Seetõttu saame pakkuda turu parimat hinda ning kiiret tarneaega, milleks on üldjuhul vaid 1 päev!

Oleme enda tegevuses keskendumas äriettevõtetele heaolutoodetele, -teenustele ja -tehnoloogiatele tuginevate kontseptuaalsete lahenduste välja töötamisele ning lahenduste pakkumisele. Teeme antud valdkonnas koostööd mitme rahvusvaheliselt tuntud ettevõttega ning planeerime tulevasteks perioodideks arvestatavat ärimahtude kasvu. Käimasoleval majandusaastal on planeeritud kaasata uusi investoreid.

Ettevõtte juhatuses oli neli liiget, kellele aruandeperioodil juhtimistasusid ei makstud.

MEDIFUM GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.