Rohkema info nägemiseks:

PIIBE HALDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2884; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta PIIBE HALDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes omavad laialdast kogemust erinevates ehitusprojektides. Oleme olnud ehitajad mitmetes väljakutseid pakkuvates projektides, mis on aidanud meil omandada sügav arusaam ehitusmaailmast ning kliendi vajadustest.

Meie spetsialiseerumisvaldkonnad peegeldavad meie pühendumust kvaliteedile ja mitmekülgsusele. Alustades vundamendi- ja müüritöödest, kus täpsus ja vastupidavus on võtmetähtsusega, kuni puitfassaaditöödeni, kus loovus ja esteetika saavad esile kerkida, oleme valmis pakkuma terviklikke ehituslahendusi.

Meie katusetööd ei ole lihtsalt praktilised, vaid ka vastupidavad. Olgu tegemist renoveerimise või uue katuse paigaldamisega, keskendume materjalide kvaliteedile ja töö täpsusele, tagamaks katuselahendused, mis peavad vastu aastakümnete jooksul.

Siseehitus on kunst, mida me mõistame hästi. Loome ruume, mis on mitte ainult funktsionaalsed, vaid ka mugavad ja esteetiliselt nauditavad. Meie meeskond on kodus nii elu- kui ka äriruumide kujundamisel, tagades, et iga detail vastaks klientide ootustele.

Viimistlustööd on see, mis annab ehitisele viimase lihvi. Meie pühendumus täpsusele ja detailidele tagab, et iga viimistlustöö on tehtud professionaalselt ja vastavalt klientide ootustele.

Plaatimistööd nõuavad täpsust ja osavust ning meie meeskond on selles valdkonnas eksperdid. Olgu see siis köögi backsplash või vannitoa põrand, me tagame, et iga plaatimistöö on vastupidav ja visuaalselt meeldiv.

Oleme ehitusettevõte, kelle eesmärk on mitte ainult täita klientide ootusi, vaid neid ületada, pakkudes tipptasemel ehitusteenuseid.

Võta meiega ühendust:

+372 5810 0279

PIIBE HALDUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 märki, et sinu kinnisvara vajab professionaalset hooldust

Kinnisvara hooldus on omandi oluline aspekt, mis tagab teie investeeringu ohutuse, funktsionaalsuse ja väärtuse. Vajaliku hoolduse eiramine võib kaasa tuua kulukad parandused ja kinnisvara väärtuse languse. Siin on viis märki, mis viitavad vajadusele professionaalse hooldusteenuse järele. Märk 1: Nähtav kulumine Fassaadi praod, kooruv värv ja kahjustatud katus on rohkem kui lihtsalt kosmeetilised probleemid; need võivad põhjustada struktuurseid kahjustusi, kui neid õigeaegselt ei käsitleta. Professionaalne hooldus võib taastada teie kinnisvara välisilme terviklikkuse ja esteetika.

Dropdown

kõik artiklid

Nõuandeid katuse valimiseks enda hoonele

Õige katuse valimine oma koju on kriitiline otsus, mis mõjutab mitte ainult teie vara esteetikat, vaid ka selle vastupidavust, hooldusvajadusi ja üldist väärtus
ssb.ee
Õige katuse valimine oma koju on kriitiline otsus, mis mõjutab mitte ainult teie vara esteetikat, vaid ka selle vastupidavust, hooldusvajadusi ja üldist väärtust. Katus on teie kodu esimene kaitsejoon elementide vastu ja teadlik valik võib viia aastatepikkuse mugavuse ja turvalisusega. Katusematerjalide valimisel tuleks arvestada mitmeid tegureid, sealhulgas kliimat, kodu arhitektuurilist stiili, eelarvet ja isiklikke eelistusi. Nende tegurite mõistmine aitab teil navigeerida saadaolevate valikute laias valikus ja valida parima katuse oma vajadustele. Katusematerjalide tüübid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.