Rohkema info nägemiseks:

RAPLA SÕIDUÕPE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume autokooli teenuseid, alates B-kategooria juhilubade ettevalmistamisest kuni erioskuste õpetamiseni nagu pimeda aja sõit ja libedasõidu riskivältimise koolitus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast RAPLA SÕIDUÕPE OÜ-sse, kus algab sinu teekond oskuslikuks ja enesekindlaks autojuhiks saamisel. Meie kõikehõlmav autokooli kursuste pakett on hoolikalt disainitud, et varustada sind teadmiste, oskuste ja kogemustega, mida on vaja turvaliseks ja muretuks liiklemiseks teedel.

Meie B-kategooria kursused on meie pakkumiste nurgakivi, andes uutele juhtidele kindla aluse sõiduki juhtimiseks ja liiklusohutuseks. Me mõistame, et sõidutingimused võivad oluliselt erineda, mistõttu pakume spetsialiseeritud koolitusi nagu Pimeda aja sõit ja Libedasõidu riskivältimise koolitus, tagades, et oled valmis igasugusteks olukordadeks.

RAPLA SÕIDUÕPE OÜ-s usume personaalsesse tähelepanusse. Meie Individuaalõpe on kohandatud vastavalt sinu unikaalsele õpistiilile ja tempos, muutes autojuhtimise õppimise isiklikuks ja nauditavaks kogemuseks. Samuti tunnistame hädaolukordadeks valmisoleku tähtsust, mistõttu on meie Esmaabikoolitus oluline osa meie õppekavast.

Neile, kes soovivad oma oskusi veelgi lihvida, pakume Jätkuõpet ja Lõppastmekoolitust, tagades, et sinu sõiduvõimed arenevad pidevalt ka pärast juhilubade saamist.

Meie pühendunud meeskond kogenud instruktoreid, tipptasemel sõidukid ja pühendumus suurepärasusele eristavad meid teistest. Me ei õpeta sind ainult sõitma; me juhendame sind turvalise ja vastutustundliku sõidu elukestvale teele. Liitu meiega RAPLA SÕIDUÕPE OÜ-s ja astu esimene samm teel sõidumeisterlikkuse suunas.

Lisateabe saamiseks või kursustele registreerumiseks võta meiega ühendust aadressil raplasoiduope@gmail.com või helista meile numbritel +372 5208 107 või +372 5348 0370. Lähme edule vastu koos!

Kontakt

RAPLA SÕIDUÕPE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi S.

Soovitan kindlasti kõigile, kes soovivad kiiret ja tõhusat juhilubade saamist!

- Juhan P.

Tundsin end pärast kursuse lõppu palju enesekindlamalt liikluses.

- Anna K.

Tundsin end alati turvaliselt ja toetatuna õppetundide ajal.

Millised on öisel ajal sõitmise ainulaadsed väljakutsed ja kuidas nendega toime tulla?

Pärast pimeduse saabumist teedel liiklemine esitab juhtidele ainulaadseid väljakutseid. Nende väljakutsete mõistmine on esimene samm öisel ajal turvalisema sõidukogemuse tagamise suunas. Öösel on teie sügavustaju, värvituvastus ja perifeerne nägemine halvenenud, mis muudab kauguste hindamise ja võimalike ohtude märkamise raskemaks. Vastutulevate sõidukite esitulede pimestus võib juhte ajutiselt pimestada, suurendades õnnetuste riski. Öösel sõitmine võib olla väsitavam ja unisusega sõitmise risk on oluliselt suurem, eriti neile, kes ei ole piisavalt puhanud. Taga korralik valgustus

Dropdown

kõik artiklid

Miks peaksid autojuhid omama esmaabi oskusi ja teadmisi?

Esmaabi on koheste abinõude rakendamine inimesele, kes on saanud vigastada või kelle tervis on äkki halvenenud. See hõlmab lihtsaid meditsiinilisi võtteid, mis
ssb.ee
Esmaabi on koheste abinõude rakendamine inimesele, kes on saanud vigastada või kelle tervis on äkki halvenenud. See hõlmab lihtsaid meditsiinilisi võtteid, mis võivad olla elupäästvad ja mida saab rakendada ilma erialaste teadmisteta inimene põhilise väljaõppega. Esmaabi peamine eesmärk on elu säilitamine, edasise kahju ärahoidmine ja taastumise soodustamine. Autojuhid on tihti esimesed sündmuskohal liiklusõnnetuse korral. Esmaabi teadmiste ja oskuste omamine võib märkimisväärselt mõjutada vigastatute väljavaateid. See ei ole ainult seaduslik kohustus; see on varustatus kaaskodanike

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.