Rohkema info nägemiseks:

SOTSIAALMEEDIA AKADEEMIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tahad õppida sotsiaalmeedia selgeks või tahad teeme sotsiaalmeediat sinu eest? Oleme su edu aluseks mõlemal juhul! SMAst saad koolitusi, haldust, mentorlust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast valdkonda, kus teie sotsiaalmeedia kohalolu ei ole lihtsalt parendatud, vaid muudetud. SOTSIAALMEEDIA AKADEEMIA OÜ usub sotsiaalmeedia jõusse, mis ei ühenda inimesi ainult omavahel, vaid tõstab brände uutele tunnustuse ja edu kõrgustele.

Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: Pakume personaalset sotsiaalmeedia koolitust ja kõikehõlmavaid haldusteenuseid, sealhulgas sisu loomist ja brändimist. Keskkondades nagu Instagram ja TikTok tegutsedes mõistame nüansse, mis panevad teie publiku tiksuma, kaasama ja konverteeruma.

Kujutage ette maailma, kus teie sotsiaalmeedia kontod on tegevust täis, teie brändi lugu räägitakse haaravate piltide ja veenvate narratiividega ning teie digitaalne jalajälg kasvab päev-päevalt. See on maailm, mida me loome oma klientidele.

Meie teenused

  • Sisustrateegia: Sukeldume sügavale teie praegusesse sisusse, analüüsides kõike alates videotest kuni tekstideni. Meie eksperdid koostavad sisuplaani konkreetsete ideede ja juhistega, mis on mõeldud rohkemate jälgijate meelitamiseks, usalduse loomiseks ja teie brändi kuvandi tugevdamiseks.
  • Sisu loomine: Tuntud ka kui UGC (kasutajate loodud sisu), meie loojad toodavad videoid, pilte ja tekste, mida saate kasutada läbi oma sotsiaalmeedia kanalite. Olgu teie poolt pakutud strateegia ja ideed või jätate selle meie ekspertiisi hooleks, me toimetame sisu, mis resoneerib teie publikuga.
  • Täisteeninduse haldus: Valmis sotsiaalmeedia oma to-do listist maha kriipsutama? Meie täisteeninduspakett sisaldab kõike: konto optimeerimist, sisuplaneerimist, loomist, postitamist, reklaamimist, statistika ja konkurentide jälgimist ning põhjalike aruannete pakkumist, et jälgida teie edu.

Olgu teie eesmärgiks värskendada oma sotsiaalmeedia postitusi uute ideedega, vajate kolmanda osapoole perspektiivi või soovite täielikult oma sotsiaalmeedia halduse välja delegeerida, me oleme siin, et aidata. Meie pühendunud meeskond töötab väsimatult, et tagada teie brändi silmapaistvus digirahvahulgas.

Liituge meiega SOTSIAALMEEDIA AKADEEMIA OÜ juures ja Tõstame Koos Teie Brändi Sotsiaalset Staatust! Koos navigeerime pidevalt arenevas sotsiaalmeedia turunduse maastikul, tagades, et teie bränd mitte ainult ei osale, vaid juhib vestlust.

Kontakt

SOTSIAALMEEDIA AKADEEMIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Mentorlus tõi mu brändile uut elu! Suurepärane kogemus.

- Peeter O.

Usaldusväärsed ja professionaalsed teenused (kasutasin igakuist sisuplaani loomist). Suur tänu!

- Merike L.

Mõtlesin pikalt kelle juures sotsiaalmeedia spetsialisti koolitus läbida. Tutvudes sotsiaalmeedia akadeemia kodulehega tekkis koheselt usaldus. Kodulehekülg on väga professionaalne ning koolitus ka väga sisukas ja põhjalik. Olen õnnelik, et ei läinud mujale.

- Elinora

Nende sisustrateegia muutis minu sotsiaalmeedia statistikat ulme palju! Soovitan soojalt.

- Alar L.

Eriti meeldis koolitaja ja väga suur panus koolitusprogrammi ettevalmistamisel meeletu hulk slaide. Väga hea, väike ja sõbralik grupp.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

3 sisustrateegiat 3 sotsiaalmeedia strateegiat sinu eduks!

Sotsiaalmeedia pidevalt arenevas maastikus on kuningas ei miski muu kui sisu! Ehk kõik pildid, videod, tekstid, mida su (persooni)brändi kontol näha võib. See ei tohiks olla suvaline sisu – vaid kaasahaarav, originaalne ja strateegiline sisu, millega publik suhestub. Sotsiaalmeedia spetsialistina pead looma sõnumeid, mis mitte ainult ei paista silma, vaid viivad ka teie ärieesmärke edasi. Tundub loogiline? Enne kui kirjutad ühegi sõna või teed foto, on oluline teada, kellele räägid! Sukeldu demograafiasse, huvidesse ja käitumistesse. Tee seda sügavalt! Kasuta seda teavet enda kasuks, et see

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua veenvat Instagrami elulugu, et esmamulje oleks vastupandamatu?

Sotsiaalmeedia saginas silma paista on Instagramis nii kunst kui ka teadus. Ettevõtjatele, äriomanikele, turundusprofessionaalidele ja mõjutajatele on magnetili
ssb.ee
Sotsiaalmeedia saginas silma paista on Instagramis nii kunst kui ka teadus. Ettevõtjatele, äriomanikele, turundusprofessionaalidele ja mõjutajatele on magnetiline Instagrami profiil oluline vara brändi ülesehitamisel ja publikuga suhtlemisel. Siin on viis saladust, kuidas muuta oma Instagrami kohalolu võimsaks vahendiks ühenduse loomiseks ja kasvuks. Veenva eluloo kujundamine Sinu Instagrami elulugu on esimene mulje, mille külastajatele jääd. See peaks lühidalt edastama, kes sa oled, mida sa teed ja miks inimestel peaks hoolima. Tõsta esile oma ainulaadne väärtuspakkumine, et kohe tähelepanu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.