Rohkema info nägemiseks:

PALGIPUU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on palkmajade restaureerimine, betoonitööd ja mitmesugused ehitusteenused, mis on kohandatud eramute täiustamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie kogenud meeskond on pühendunud teie kodu täiustamisele, ühendades oskused, kire ja tähelepanu detailidele, et luua unikaalseid ja vastupidavaid ehituslahendusi.

Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes toob teie palkmaja elule või täiustab oma kodu betoonitööde, fassaaditööde või üldiste ehitustöödega, on Palgipuu OÜ teie teenistuses. Oleme spetsialiseerunud palkmajade restaureerimisele, kuid pakume ka mitmekülgseid ehitusteenuseid, et täiustada ja kaunistada teie kodu vastavalt kaasaegsetele standarditele.

Meie teenuste hulka kuuluvad:

  1. Katusetööd: Tunneme uhkust oma oskuste ja kogemuste üle, et säilitada ja taastada traditsiooniliste palkmajade eripära. Meie meeskond on pühendunud säilitama ajaloolise arhitektuuri võlu, tuues samal ajal sisse kaasaegseid uuendusi, mis vastavad tänapäeva elustiilile.

  2. Viimistlustööd: Loome elegantseid ja vastupidavaid viimistluslahendusi, mis rõhutavad teie kodu ilu. Olgu see siis palkmaja või mõni kaasaegsem konstruktsioon, pakume tipptasemel viimistlustöid, mis jäävad silma igale möödujale.

  3. Betoonitööd: Kas soovite oma kodu täiustada betoonielementidega? Meie spetsialistid teostavad betoonitöid vastavalt teie soovidele ja vajadustele, pakkudes vastupidavaid lahendusi, mis on nii funktsionaalsed kui ka esteetiliselt nauditavad.

  4. Fassaaditööd: Fassaad on teie kodu esimene mulje - laske meil muuta see meeldejäävaks. Tegeleme fassaaditöödega, mis mitte ainult ei kaitse teie kodu, vaid annavad ka sellele iseloomu ja stiili.

  5. Põrandakütte paigaldus: Mugavus algab jalgealustest. Pakume professionaalset põrandakütte paigaldust, tagades, et teie kodu oleks soe ja hubane aastaringselt.

  6. Üldised ehitus- ja remonditööd: Meie meeskond on valmis teostama igasuguseid ehitus- ja remonditöid, olgu see siis väike kodu täiustus või suuremahuline renoveerimisprojekt.

  7. Torutööd: Vee- ja kanalisatsioonisüsteemide korrasolek on kodu mugavuse alustala. Meie torutööde meeskond tagab, et teie veesüsteem toimiks sujuvalt.

Oleme siin, et tuua teie unistuste kodu ellu. Võtke meiega ühendust, laske meil kuulda teie visiooni, ja koos leiame parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja eelarvele. Usaldage Palgipuu OÜ-d - teie kodu parima tuleviku nimel.

uuri lisaks

PALGIPUU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart

Rahulikud ja asjatundlikud spetsialistid.

- Toomas

Tõhus ja sõbralik teenus, soovitan kindlasti.

- Kairi

Professionaalne ja vastutulelik teenus.

Palkmajade restaureerimine 101

Palkmajad omavad erilist kohta arhitektuuriajaloos, pakkudes ainulaadset kombinatsiooni maalähedasest võlust ja vastupidavusest. Palkmaja restaureerimine ei ole ainult ajaloojupi säilitamine; see on jätkusuutliku eluviisi ja loodusliku ilu pärandi edasikandmine. See juhend juhatab teid läbi oluliste sammude, et tuua teie palkmaja tagasi endise hiilguse juurde, ühendades samal ajal kaasaegsed mugavused. Palkmajad on olnud ehituses põhielemendiks sajandeid, olles hinnatud oma vastupidavuse ja looduslikest materjalidest ehitamise poolest. Need on varasemate ehitajate meisterlikkuse tunnistajaks

Dropdown

kõik artiklid

Kodufassaadide renoveerimine: enne ja pärast

Kodu fassaad on rohkem kui lihtsalt välissein; see on nägu, mida ta maailmale näitab, stiili avaldus ja kaitse elementide eest. Kodu fassaadi muutmine võib anda
ssb.ee
Kodu fassaad on rohkem kui lihtsalt välissein; see on nägu, mida ta maailmale näitab, stiili avaldus ja kaitse elementide eest. Kodu fassaadi muutmine võib anda hoonele uue elu, suurendada selle väärtust ja parandada energiatõhusust. Selles postituses uurime fassaadi renoveerimise transformeerivat jõudu alates esialgsest hindamisest kuni hämmastava avalikustamiseni. Kodufassaadid mängivad olulist rolli kinnisvara iseloomu ja tänavapildi määratlemisel. Need on esimene asi, mida külalised ja möödujad märkavad, seades tooni ülejäänud kodu jaoks. Hästi kujundatud fassaad võib peegeldada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.