Rohkema info nägemiseks:

PALGIVENNAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme mitmekülgsete ehitusteenuste pakkumisega alates katuste ehitusest ja palkhoonete restaureerimisest kuni betoonitööde ja lammutustöödeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Ehitusvaldkond nõuab usaldusväärset ja professionaalset partnerit, kelle käe all võib loota suurepärasele tulemusele. Palgivennad OÜ on just see ettevõte, mis pakub mitmekülgseid ehitusteenuseid üle Eesti, olles Sinu usaldusväärne partner erinevate projektide elluviimisel.

Palgivennad OÜ paneb rõhku vastupidavate ja kvaliteetsete katuste ehitamisele ning katusekatte vahetusele, tagades Sinu kodu või ärihoone kaitse ilmastiku karmide tingimuste eest. Meie kogenud meeskond tegeleb palgivahetusega, olgu tegu siis uute palkide paigaldamise või vanade asendamisega. Tulemus on vastupidav ja vastab kõrgeimatele standarditele.

Palgivennad OÜ teostab palkhoonete lahtivõtmise, teisaldamise ja paigaldamise teenuseid, aidates säilitada ja taastada ajaloolisi ehitisi või luues uusi palkkonstruktsioonidega hooneid. Vajad praktilist abihoonet? Palgivennad OÜ pakub professionaalset abihoonete ehitust vastavalt Sinu vajadustele, olgu selleks siis garaaž, kuur või muu funktsionaalne hoone.

Meie kogenud meeskond teeb betoonitöid, olgu see siis vundamendi ehitamine, betoonpõranda valamine või muud betoontööd, tagades vastupidava aluse Sinu ehitusprojektile. Hoonete fassaad on nende visiitkaart. Palgivennad OÜ pakub fassaaditöid, mis mitte ainult ei kaitse hooneid ilmastiku eest, vaid annab ka neile atraktiivse väljanägemise.

Vanade struktuuride lammutamine on spetsialiseeritud töö, mille Palgivennad OÜ meeskond teostab tõhusalt ja turvaliselt, avades tee uutele ehitusprojektidele. Meie lai teenuste spekter hõlmab ka üldehitustöid, pakkudes lahendusi erinevatele ehitusprojektidele.

Meie pühendumus kvaliteedile, professionaalne meeskond ning kogemus mitmetes ehitustööde valdkondades teeb meist ideaalse partneri igale ehitusprojektile. Lisaks sellele pakub Palgivennad OÜ konkurentsivõimelisi hindu, kohandades teenuseid vastavalt klientide vajadustele.

Kui otsid usaldusväärset ehituspartnerit, võta ühendust Palgivennad OÜ-ga juba täna! Meie asjatundlik meeskond on valmis pakkuma just Sinu vajadustele vastavat lahendust ning koostama personaalse hinnapakkumise. Usalda oma ehitusprojekt Palgivennad OÜ kätte ja naudi kvaliteetset tulemust!

Võtke ühendust!

KONTAKT

PALGIVENNAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari P.

Korralik ja kiire töö.

- Jaak T.

Väga professionaalne ja sõbralik teenus.

- Aive K.

Kvaliteet oli hea, töötajad sõbralikud ja kiired. Väga rahul.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Betoonist alus: ehitame tugeva vundamendi Sinu unistustele

Betoon on rohkem kui lihtsalt ehitusmaterjal – see on tugevuse ja vastupidavuse sümbol, mis kannab Sinu unistuste hoone rasket koormat. Palgivennad OÜ on ettevõte, kes mõistab betooni võlusid ja teostab mitmekülgseid betoonitöid, luues tugevaid vundamente ja põrandaid. Astume koos sisse maailma, kus betoonist saab kunst, mis mitte ainult ei toeta Sinu ehitusprojekti, vaid annab sellele ka esteetilise ja vastupidava aluse. Betoon on ehitusmaailma universaalne kangelane, pakub tugevust, vastupidavust ja paindlikkust. Palgivennad OÜ tunneb betooni olemust sügavuti ja kasutab seda oma ehitustööde

Dropdown

kõik artiklid

Palkhooned: ajalooline hõng ja kaasaegne kvaliteet

Mineviku jäljed peegelduvad sageli meie ehitistes, andes neile ajaloolise hõngu ja iseloomu. Palgivennad OÜ avab uksed ajalooliste palkhoonete maailma, kus eksp
ssb.ee
Mineviku jäljed peegelduvad sageli meie ehitistes, andes neile ajaloolise hõngu ja iseloomu. Palgivennad OÜ avab uksed ajalooliste palkhoonete maailma, kus eksperdi käe all kohtub minevik tänapäevaga. See on lugu, kuidas ettevõte mitte ainult ei säilita ajaloolisi väärtusi, vaid muudab need kaasaegse kvaliteedi ja vastupidavuse sümboolseks koosluseks. Palkhooned on nagu ajamasin, viies meid tagasi aegadesse, kus ehitised kandsid endas lugu. Palgivennad OÜ mõistab, et iga ajalooline palkhoone on unikaalne, rääkides oma lugu möödunud aegadest. Nende meeskond on pühendunud sellesse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.