Rohkema info nägemiseks:

PRUULI VEOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume 24/7 kaubiku-, puksiiri- ja autoabi teenust Saaremaal, hõlmates sõidukite transportimist kogu saarel ning pakkudes mitmekülgseid veoteenuseid.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari T.

Olin hiljuti Saaremaal autoõnnetuses ja vajasin kiiret abi, et saada sõiduk pukseeritud. Nad olid minu jaoks kohal kiiresti ja suutsid minu autoga professionaalselt toime tulla. Suurepärane teenus ja väga sõbralikud töötajad!

- Peeter L.

Olen kasutanud nende veoteenuseid Saarelt mandrile ja vastupidi ning olen alati rahule jäänud. Nende meeskond on usaldusväärne ja veab minu kaupu alati õigeaegselt ning turvaliselt sihtkohta!

- Liis K.

Vajasime oma traktori vedu ja otsustasime proovida nende teenust. Nad tulid kiiresti kohale ja tegid vedu kiiresti ja hoolikalt. Hind oli samuti mõistlik. Kindlasti kasutan nende teenuseid jälle, kui vaja. Suurepärane ettevõte!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Talv on tulekul

Talv tulemas, teed muutuvad libedaks ja kohati selliseks kus ei saa läbi, ja abi vaja kiirelt? kas teil on ikka olemas minu number? Pruuli veod Vajad abi sõiduki, ehitusmaterjali või mõne muu veosega? Vedusi teostame üle Eesti, alustades Saaremaalt, kokkuleppel ka muud riigid. Omame autoveohaagist, mis võimaldab transportida mitu koormat korraga, võimalus kasutada ka suurt puksiiri. Kirjuta varakult ja võimalusel pakume Teile üheotsa hinda. NB! Kõik veod on kindlustatud! Võta ühendust! @pruuliveod Instagramis  pruuliveod@gmail.com  +372 5628 6678

Dropdown

kõik artiklid

Suur puksiirvend - Pruuli Veod

Eks meie väike unistus oli kunagi
ssb.ee
Eks meie väike unistus oli kunagi" sooviks omada: suurt,ilusat,punast puksiirautot millel on hüdro plate, topelt vints, jääkingad, prillid jne" Tere tulemast türbel! Teie muredele tuleme vastu ja abiks on meil suur puksiirauto, kui soovid vedu siis kirjuta julgelt! Tööpostil on muidugi ka väike puksiir auto!!

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.