Rohkema info nägemiseks:

RK HOTELS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1408; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RK HOTELS OÜ kohta arvamuslugu!"

RK HOTELS OÜ hetkeolukord

Juba 1408 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

2023. aasta oli Hotell SOHO jaoks esimene kalendriaasta, mille ajal oli hotell avatud kogu kalendriaasta vältele. Suurematest muudatustest muutsime aasta viimastel kuudel hotellis paikneva restorani kontseptsiooni ning alustasime hetkel Tartus ainsa mehhiko rahvustoitu pakkuva restoraniga.

2023. aasta turismisektor oli endiselt mõjutatud sõjategevuse mõjudest. Lisaks üldisele turistide ebakindlusele piirkonda reisimisel, mõjutas tegevust tugevalt ka aasta esimeses pooles hüppeliselt tõusnud energiahinnad ning inflatsioon. Kuigi aasta teises pooles olukord majandusolukord stabiliseerus siis üldine ebakindluse suurenemine on mõjutanud lõpptarbijate ostuotsuseid.

Üle 35% hotelli külalistest kasutas toa broneerimiseks online kanaleid ja teist samapalju olid otsebroneeringud.

Enamus 2023 aastal ööbinud külalistest moodustasid puhkuseturistid. Äri - ja konverentsiklientide osakaal kasvas kaks korda võrreldes 2022 aastaga.

Hotellikülastajad tulid peamiselt järgmistest riikidest: 1. Eesti 2. Soome 3. Läti 4. Saksamaa 5. Suurbritannia

Hotelli müüginumbrid 2023 aastal

Täituvus 69,33%

Keskmine toa hind 59,34 EUR

Hotelli müügitulu oli kokku 1 419 716 EUR

Muud äritulud olid 1 014 EUR

Kulud olid kokku 1 582 972 EUR

Ettevõtte ärikasum (kahjum) oli -162 242 EUR 2024 aasta eesmärgiks on hotelli ja restorani tulubaasi kasvatamine, aktiivne müük ja turundus ning kliendibaasi kasvatamine.

Järelejäänud negatiivne omakapital on plaanis likvideerida käesoleval aastal äritegevuse tulemusel saadava kasumiga.

RK HOTELS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.