Rohkema info nägemiseks:

OTTSEPAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme teie usaldusväärne partner mitmekülgsete ehitusteenuste osas, hõlmates katusetöid, siseviimistlust, vannitubade ehitust ja pottsepatöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset ehituspartnerit, kes on spetsialiseerunud mitmesugustele ehitusteenustele, siis tutvustame teile uhkusega Ottsepad OÜ-d. Oleme pikaajalise kogemusega ettevõte, mis pakub laia valikut ehituslahendusi alates katustest kuni siseviimistluseni ja palju muud.

Meie professionaalsed meeskonnad on valmis võtma ette igat tüüpi katuste paigaldamise, renoveerimise ja hooldustööd. Olgu tegemist kiltkivist katusega, lamekatusega või teraskatusega, meil on oskused ja teadmised, et tagada teie kodu või ärihoone katuse vastupidavus ja terviklikkus.

Tänapäeva kodud ja äripinnad vajavad kaasaegset ja stiilset siseviimistlust, mis vastaks nii esteetilistele kui ka praktilistele nõuetele. Meie meeskond aitab teil luua unikaalseid ja funktsionaalseid sisekujundusi, mis peegeldavad teie maitset ja vajadusi.

Vannituba on üks kõige olulisemaid ruume teie kodus, ja meie ehitusmeeskonnad on spetsialiseerunud vannitubade ehitamisele, renoveerimisele ja remondile. Loodame luua teie jaoks mugava ja stiilse vannitoa, mis vastab täpselt teie soovidele.

Pottsepatööd on kunst ja oskus, mida me valdame. Olgu tegemist kaminaga, korstna ehitamisega või suitsuahju paigaldamisega, meie pottsepameistrid tagavad kõrge kvaliteedi ja ohutuse.

Meie eriline uhkus on puitfassaadide ehitamine ja viimistlemine. Puit on looduslik ja vastupidav materjal, mis annab teie hoonele soojust ja iseloomu. Meie meeskonnad loovad puitfassaadide lahendusi, mis sobivad ideaalselt teie hoone stiiliga.

Ottsepad OÜ on uhke, et oleme Eesti Kaubandus- ja Tööstuskoja liige, mis rõhutab meie pühendumust kõrgeimatele standarditele ja eetikale ehitusvaldkonnas.

Kui otsite usaldusväärset ja kogemustega ehituspartnerit, kes suudab täita kõiki teie ehitusvajadusi, võtke meiega ühendust juba täna. Oleme valmis kuulama teie ideid ja nõudeid ning looma just teie unistuste kodu või äripinna.

Võtke meiega ühendust ja leiame sinu ehitusunistustele lahenduse!

ottsepad@gmail.com
+372 5907 4076

OTTSEPAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko S.

Kiire ja professionaalne katusetöö! Tänan!

- Jaak R.

Pottsepatööd olid kiired ja tulemus suurepärane. Aitäh!

- Ene E.

Vannitoa renoveerimine oli laitmatu. Vannituba on väga ilus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kui suure vahega paigutatakse maja sarikaid?

Maja ehitamine on põnev ja samas ka väga põhjalik protsess, mis hõlmab mitmeid olulisi otsuseid. Üks nendest olulistest otsustest puudutab maja sarikate paigutust. Sarikad moodustavad katuselae struktuuri, mis on ülimalt oluline hoone tugevuse ja vastupidavuse seisukohalt. Kui suure vahega peaksid sarikad olema paigutatud? Sarikate paigutamine ei ole universaalne, vaid sõltub mitmest tegurist, mille hulka kuulub maja suurus ja katusetüüp. Üldiselt paigutatakse sarikad sellisesse vahekaugusesse, mis võimaldab katusesindlid kindlalt ja turvaliselt kinnituda ning tagab katuselae konstruktsiooni

Dropdown

kõik artiklid

Mida peab korstna rekonstrueerimisel silmas pidama?

Korstna rekonstrueerimine on oluline ettevõtmine, mis võib tõsta teie kodu ohutust ja efektiivsust. Siiski tuleb seda teha hoolikalt ja arukalt, et tagada nii o
ssb.ee
Korstna rekonstrueerimine on oluline ettevõtmine, mis võib tõsta teie kodu ohutust ja efektiivsust. Siiski tuleb seda teha hoolikalt ja arukalt, et tagada nii ohutus kui ka tulemuslikkus. Siin on mõned põhipunktid, mida peate korstna rekonstrueerimisel kindlasti silmas pidama. Korstna rekonstrueerimise alustamisel on esmatähtis ohutus. Kõik tööd peavad vastama kehtivatele ehitusnõuetele ja kohalikele eeskirjadele. Veenduge, et teie valitud ehitusmeeskond või spetsialistid omavad vajalikke litsentse ja kogemusi, et tagada korstna ohutu ja vastav nõuetele ehitamine. Samuti tuleb jälgida, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.