Rohkema info nägemiseks:

BRONDO INVESTMETALL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mitmesugused metallitöötlusteenused, sealhulgas treimine, freesimine, lihvimine ja kokkupanek.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

BRONDO INVESTMETALL OÜ-s ei ole me lihtsalt ettevõte; oleme metallitöö kunstnikud, täpsuse arhitektid ja kvaliteedi kaitsjad. Meie missiooniks on pakkuda erakordseid universaalse treimise, freesimise ja lihvimise teenuseid, mis muudavad toormetalli funktsionaalseks kunstiteoseks. Pärand, mis põhineb peenel meisterlikkusel, oleme pühendunud võrdsete tulemuste saavutamisele, mis ületavad meie klientide ootusi.

Meie tipptasemel masinapark on meie pühendumuse tipptasemele tunnistuseks. Täiustatud seadmetega nagu Vcenter-AX380 vertikaalne töötlemiskeskus ja MIKRON WF 41C 3-teljeline töötlemiskeskus, oleme varustatud kõige keerukamate ja täpsemate metallitööde ülesannetega toime tulema. Meie masinad kiitlevad kõrgete söötmiskiirustega, kiire Z-telje kiirendusega ja võimsate spindlitega, tagades, et iga lõige on puhas, iga nurk täpne ja iga viimistlus veatu.

Alates Šveitsi tüüpi automaatpinkidest, mis pakuvad täpsust miniatuurses mastaabis, kuni universaalsete treipinkideni, mis kujundavad suuremaid tükke täpsusega, on meie võimed sama mitmekesised kui meie klientide vajadused. Olgu tegemist lennundusele mõeldud kohandatud komponendiga või tootmiseks mõeldud eritellimusel valmistatud esemega, läheneme igale projektile sama kirglikkuse ja täpsusega.

Meie loosung, 'Metalli täiuslikkuse vormimine!', on rohkem kui lihtsalt sõnad – see on meie lubadus teile. Ühendame traditsioonilised metallitöö oskused kaasaegse tehnoloogiaga, et luua tooteid, mis on esteetiliselt meeldivad, kuid vastavad ka kõrgeimatele kvaliteedi- ja vastupidavusstandarditele.

Avastage tõelist käsitööoskust. Valige BRONDO INVESTMETALL OÜ kõigi oma universaalsete treimis- ja freesimistööde, lihvimise ja metallitööde vajaduste jaoks. Las me aitame teil muuta teie visiooni käegakatsutavaks reaalsuseks, täpsusega, mis räägib köitevaid lugusid ja kvaliteediga, mis kestab terve eluaja.

Külastage meie galeriid, et näha näiteid meie tööst, või võtke meiega ühendust juba täna, et arutada, kuidas me saame teie metallitööprojektidega abistada.

Loe lisaks!

BRONDO INVESTMETALL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart J.

Brondo Investmetall ületas kõik minu ootused. Nende professionaalne lähenemine ja kvaliteetne töö tegid minu projektist tõelise eduloo.

- Jaan S.

Brondo Investmetall on minu kindel valik metallitöötluseks. Nende kvaliteet, täpsus ja tähtaegadest kinnipidamine on teinud minu koostöö nendega sujuvaks ja tõhusaks.

- Madis H.

Olen äärmiselt rahul Brondo Investmetalli teenustega.

5 viisi, kuidas 5-teljeline freesimine võib teie toodet paremaks muuta

5-teljeline freesimine esindab tootmistehnoloogias märkimisväärset hüpet, pakkudes mitmeid eeliseid, mida traditsioonilised 3-teljelised masinad lihtsalt ei suuda. See edasijõudnud CNC-töötlemisprotsess võimaldab töödeldavat detaili või lõikeriista liigutada korraga viiel erineval teljel, pakkudes enneolematut täpsust, paindlikkust ja efektiivsust. 1. Täpsuse ja keerukuse suurendamine 5-teljelise freesimisega saavad tootjad saavutada keerulisi geomeetriaid ja tihedaid tolerantse, mis varem peeti võimatuks. Lisateljed võimaldavad keerukaid lõikeid ja detailseid kontuure, võimaldades keerukate

Dropdown

kõik artiklid

Metallitöötlemise tulevik: jälgitavad trendid

Metallitöötlemise tööstus seisab tehnoloogilise revolutsiooni lävel, mis lubab ümber defineerida viisi, kuidas me loome ja kasutame metalltooteid. Tulevikku vaa
ssb.ee
Metallitöötlemise tööstus seisab tehnoloogilise revolutsiooni lävel, mis lubab ümber defineerida viisi, kuidas me loome ja kasutame metalltooteid. Tulevikku vaadates kooruvad välja mitmed võtmetrendid, mis kujundavad tööstust ja pakuvad innovatsiooni ning kasvu võimalusi. Selles postituses uurime neid trende ja arutame nende mõju üle tootmisettevõtetele, lennundus- ja autotööstusele ning spetsialiseeritud masinatöökodadele. Metallitöötlemise tärkavad tehnoloogiad 3D-printimine ja lisaainetootmine muudavad metallitöötlemise maastikku, võimaldades keerukate osade tootmist vähema jäätmete ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.