Rohkema info nägemiseks:

HINGEGA LOODUSES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 17604; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta HINGEGA LOODUSES OÜ kohta arvamuslugu!"

HINGEGA LOODUSES OÜ hetkeolukord

Juba 17 604 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Hingega Looduses OÜ tegeleb peamiselt süstamatkade korraldamise ja süstade ning varustuse rendiga, alates 2022-2023 talvehooajast ka kelgukoera turismiga.

Kolmas tegevusaasta algas Viimsis, Loovälja karjäärides kelgukoerasõitudega ja lõppes Indietours OÜ ja Uuejärve matkapesaga Kõrvemaal kelgukoerasõite pakkudes. Alates 2023a oktoobrist elavad ja töötavad ettevõtte kelgukoerad Pillapalu külas Kõrvemaal. Märtsi lõpust alustati suurvee süstamatkadega nii jõgedel kui ka Soomaal. Hoogustus arboristi teenuste pakkumine ning sai ka seotud arboristi töödega seotud ronimine ning lastelaagri tegevused Põltsamaal.

Läbiti EASi digitaliseerimise mentorlus ning loodi digitaliseerimise teekaart.

Suvel sai pakutud peamiselt süstamatku nii merel kui magevetes, lisandus uus rakendikelk ja ettevalmistusena uueks hooajaks sai uuendatud ka muud veovarustust. Sügisel hoogustus koerte treeningperiood ja valmis sai koerteküüni fotostuudio.

Eesti kliendi maksevõime ei ole märkimisväärselt taastunud ja see on mõjutanud tugevalt matkateenuseid pakkuvaid ettevõtteid. Seetõttu on olnud vajadus leida nutikaid lahendusi ja püüda ära kasutada lisaaega ettevõtte arendamiseks. 2024. aasta eesmärk on kasvatada käivet ärikliendi teenuste ning arboristi tegevuste arvelt. Seoses majanduslangusega ei olnud võimalik veel lõppenud majandusaastal luua planeeritud 2 töökohta ja ettevõtte tegevus ja arendus on olnud jätkuvalt oma aja investeerimise näol ettevõtte omanike õlgadel. Eesmärk on luua 2025.

aastaks vähemalt 1 töökoht

Seoses ettevõtte ühe omaniku turunduspraktika ja filoloogihariduse omamisega, pakub Hingega Looduses OÜ osaliselt ka sotsiaalmeedia turundusteenust ning tõlke- ja toimetusteenuseid ning vastavat konsultatsiooni. Seoses ettevõtte teise omaniku peatse arboristi kutsega pakub ettevõte alates 2023. aastast ka puuhoooldusteenuseid.

HINGEGA LOODUSES OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.