Rohkema info nägemiseks:

PUHTA TOIDU SAATKOND OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 704; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta PUHTA TOIDU SAATKOND kohta arvamuslugu!"

PUHTA TOIDU SAATKOND OÜ hetkeolukord

Juba 704 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Puhta Toidu Saatkond on toitlustust pakkuv ettevõte, mis sai loodud 26. aprillil 2021.aastal.

1. Ettevõtte Taust: OÜ Puhta Toidu Saatkond jätkab oma tegevust jätkusuutlikkuse, kvaliteedi ja klientide rahulolu põhimõtetel. Oleme pühendunud pakkuma parimat toidu- ja teeninduskogemust oma klientidele.

2. Finantsseisund 2023: (cid:127) Käive: 2023. aastal suurenes meie müügikäive ligikaudu 30000 euro võrra võrreldes eelneva aastaga. See näitab meie jätkuvat kasvu ja klientide usalduse suurenemist.

(cid:127) Kasum: Kahjuks vähenes 2023. aasta kasum ligikaudu 40000 euro võrra võrreldes eelneva aastaga. Selle taga olid peamiselt suurenenud kulud tööjõule ja tooraine kallinemine. Tööjõukulude tõus ning toorainete hindade kasv avaldasid märkimisväärset survet meie kasumlikkusele.

(cid:127) Dividendid: Ettevõtte omanikud maksid välja dividende suuruses 12000 eurot, mis moodustab osa ettevõtte jaotatavast kasumist ning kajastab osanikele antud tulu. Dividendidelt arvestatud tulumaks kajastub kasumiaruande tulumaksu real.

(cid:127) Tegevusstrateegiad: Ettevõtte juhtkond jätkas tegevusi, et tagada kvaliteetne tooraine ja teenindus ning hoida klientide rahulolu kõrgel tasemel. Samuti tehti jõupingutusi kulude kontrolli all hoidmiseks, kuid väljakutsed tööjõu ja tooraine hindade osas mõjutasid siiski meie kasumlikkust.

3. Järeldus: OÜ Puhta Toidu Saatkond nägi 2023. aastal müügikäibe kasvu, kuid samal ajal kogesime kasumi vähenemist peamiselt suurenenud kulude tõttu tööjõule ja toorainele. Ettevõtte juhtkond jätkab tegevusi, et leida tasakaal klientide ootuste ja kasumlikkuse vahel ning jätkata ettevõtte jätkusuutlikku kasvu.

PUHTA TOIDU SAATKOND OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.