Rohkema info nägemiseks:

KILBROS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kilbros OÜ on ehitusettevõte, mis on spetsialiseerunud üldisele ehitusele ning pakub tipptasemel lahendusi klientidele nende ehitusprojekti igas etapis. Meie kogenud meeskond omab laialdasi teadmisi ja oskusi erinevates valdkondades, alates kaeve- ja kopatöödest kuni hoonete ehituse ja renoveerimiseni ning sise- ja välisviimistlusega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kilbros OÜ on ehitusettevõte, millel on pikk ajalugu ja muljetavaldav kogemus ehitustööstuses. Meie põhieesmärgiks on pakkuda klientidele parimaid võimalikke ehituslahendusi igas etapis, alates algsest kavandamisest kuni lõpliku viimistluseni.

Meie teenuste hulka kuuluvad mitmed valdkonnad, mis hõlmavad kõike, mida vajate ehitustöödeks. Alates kaeve- ja kopatöödest, hoone ehitamisest ja renoveerimisest kuni sise- ja välisviimistluseni, oleme teie usaldusväärne partner kogu protsessi vältel. Meie kogenud meeskond tagab, et teie projekt saab teostatud täpselt vastavalt teie soovidele ja nõuetele.

Kilbros OÜ on pühendunud tipptasemel kvaliteedi tagamisele igas meie poolt teostatud projektis. Meie eesmärk on ületada klientide ootusi, pakkudes mitmekülgseid lahendusi, mis vastavad nende vajadustele ning tagavad projekti eduka lõpptulemuse.

Otsite usaldusväärset partnerit oma järgmise ehitusprojekti jaoks? Ärge kartke võtta meiega ühendust! Kilbros OÜ on valmis leidma teie jaoks parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja tagab teie rahulolu.

UURI LISAKS

KILBROS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi P.

Kilbros OÜ on tõeliselt kvaliteetse ehitustöö garantii! Nad ehitasid meie maja unistuste koduks, tagades nii suurepärase kvaliteedi kui ka tähtaegadest kinnipidamise. Olen nende teenusega äärmiselt rahul.

- Peeter L.

Pöördusin Kilbros OÜ poole, et renoveerida oma vana kodu ja muuta see kaasaegseks. Nende meeskond viis läbi tõhusa sise- ja välisviimistluse ning tulemus ületas minu ootused. Suurepärane töö!

- Marju T.

Olen kasutanud nende kaevetööde teenust mitu korda ja nad on alati olnud kiired ja professionaalsed. Kaeve- ja kopatööde kvaliteet on alati olnud esmaklassiline. Kindlasti soovitan neid kõigile, kes vajavad ehitustöid või kaevetöid.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas rajada hoone alusvundament?

Vundamendi kaevamine on oluline tegevus, mis võimaldab luua aluse erinevatele hoone- ja insenerstruktuuridele. See on protsess, mille käigus kaevatakse maapinnalt sügavusele, mis võimaldab alustada hoone ehitamist. Vundamendi sügavus ja laius määratakse vastavalt pinnasele. See on ouline, sest just  vundament määrab ehitise stabiilsuse ja turvalisuse. Tööprotsessis tuleb järgida kõiki ohutusnõudeid, mis võivad hõlmata maapinna stabiliseerimist, ohutut töökorraldust ja töötajate ohutusvahendite kasutamist. Plaka oma vundamenditöödeks ekspert kilbros@kilbros.ee +372 58371537  

Dropdown

kõik artiklid

Millised abivahendid hõlbustavad kipsplaadi paigaldamist?

Kipsplaadi paigaldamine võib olla aeganõudev ja keeruline, kuid mitmed abivahendid võivad teie tööd hõlbustada. Siin on mõned abivahendid, mis võivad teie kipsp
ssb.ee
Kipsplaadi paigaldamine võib olla aeganõudev ja keeruline, kuid mitmed abivahendid võivad teie tööd hõlbustada. Siin on mõned abivahendid, mis võivad teie kipsplaadi paigaldamist hõlbustada: Kipsplaadi tõstuk võimaldab teil kipsplaati paigaldamise ajal ohutult tõsta ja paigal hoida. Kipsplaadi lõikamiseks tuleb kasutada sobivaid tööriistu, näiteks manuaalne või elektriline kipsplaadi nuga või elektrilist kipsplaadi nuga. Kipsplaadi paigaldamise tarvikud, näiteks kipsplaadi võrgud ja liim, aitavad kipsplaate korralikult aluspinna külge kinnitada. Tööriistad tasandamiseks: Kipsplaadi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.