Rohkema info nägemiseks:

KÄMPINGVAN CONVERSIONS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ehitame kliendi kaubikust tema soovidest ja plaanidest lähtuvalt mõnusa matkaauto. Aitame ka paigaldada lisavarustust ja nõustame disaini osas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KÄMPINGVAN CONVERSIONS OÜ-s usume, et teekond on sama oluline kui sihtkoht. Seepärast oleme pühendunud sinu reisi täiustamisele, spetsialiseerudes matkaautode ja kaubikute lisavarustuse ning lisaseadmete paigaldamisele. Meie missiooniks on muuta sinu sõiduk isikupäraseks pelgupaigaks, mis vastab sinu seiklushimulisele vaimule ja ainulaadsetele vajadustele.

Kas sa oled kaubiku ümber ehitamise keskel, soovid oma matkaauto või haagissuvila täiustada või vajad lisafunktsioone oma töösõidukile, oleme siin, et aidata. Meie oskusteave kaubiku ehitamisel ja lisavarustuse paigaldamisel tagab, et iga muudatus viiakse läbi täpsuse ja hoolikusega. Me garanteerime oma tööle 1-aastase garantii ja paigaldatud seadmetele kehtib tootja garantii sinu meelerahuks.

Meie teenused on kõikehõlmavad, hõlmates kõike alates soojustusest, kaabeldusest, seinte valmistamisest, elektrisüsteemi paigaldamisest kuni kohandatud mööbli valmistamise ja muuni. Isetegijatele oleme toeks kõige hirmutavamate või keerukamate projektide etappide juures. Isegi kui oled hõivatud teiste ülesannetega, oleme valmis pakkuma nõu ja soovitusi, et sind juhendada.

Mõned spetsialiseeritud teenused, mida pakume, hõlmavad järgmist:

  • Päikesepaneelide ja kontrolleri paigaldus
  • Katuseakna paigaldus
  • Konditsioneeri paigaldus
  • Küljeakna paigaldus
  • Soojendi paigaldus
  • Markiisi paigaldus
  • Katuseraami paigaldus
  • Alumise veepaagi paigaldus
  • Kohandatud mööbli ja hoiustamislahenduste loomine

Meie hinnastamine on läbipaistev, enamik teenuseid pakutakse tunnihinnaga 35€/h (käibemaksuga). Et anda selge ülevaade võimalikest kuludest, kutsume sind ühendust võtma detailse hinnapakkumise saamiseks, mis on kohandatud sinu konkreetsetele vajadustele.

Liitu rahulolevate seiklejatega, kes on valinud KÄMPINGVAN CONVERSIONS OÜ, et tõsta oma reisi kvaliteeti. Jälgi meid sotsiaalmeedias, et saada uuendusi ja inspiratsiooni, ning alustame sinu ideaalse kaubiku ümberehituse planeerimist juba täna!

Valmis muutma oma sõidukit ülimaks seikluskaaslaseks? Võta meiega kohe ühendust ja astu esimene samm erakordse reisi suunas!

Vaata rohkem

KÄMPINGVAN CONVERSIONS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Nõuandeid oma kaubiku päikesega varustamiseks

Päikeseenergia pakub kaubikuomanikele vabadust reisida võrguväliselt, vähendades samal ajal nende keskkonnamõju. See on puhas, taastuv energiaallikas, mis suudab varustada kõike alates valgustitest kuni sülearvutiteni, tagades mugavuse ja ühenduvuse teel olles. Päikeseenergia põhiolemus seisneb päikesevalguse elektrienergiaks muutmises. See protsess nõuab päikesepaneele, laadimisregulaatorit, akusid energia salvestamiseks ja inverterit salvestatud alalisvoolu vahelduvvooluks muutmiseks igapäevaseks kasutamiseks. Oma päikeseenergia vajaduste hindamine Oma päikeseenergia süsteemi suuruse

Dropdown

kõik artiklid

5 olulist näpunäidet kaasaegsele rändurile kaubiku ehitamiseks

Ränduri elustiili omaksvõtt pole kunagi varem olnud nii populaarne, kaasaegsed rändurid otsivad vabadust avastada ilma kodumugavustest loobumata. Hästi kavandat
ssb.ee
Ränduri elustiili omaksvõtt pole kunagi varem olnud nii populaarne, kaasaegsed rändurid otsivad vabadust avastada ilma kodumugavustest loobumata. Hästi kavandatud kaubiku ehitus on teel elamiseks hädavajalik, ühendades funktsionaalsuse mugavusega. Siin on viis olulist näpunäidet kaubiku ehitamiseks, mis aitavad luua lõpliku kodu ratastel. Oma vajaduste ja elustiili mõistmine Enne kaubiku ehitamise alustamist kaaluge, kui palju ruumi vajate. Kas reisite üksi või partneri või perega? Kas vajate lisaruumi tööks või hobideks? Oma ruumivajaduste mõistmine suunab teie disainivalikuid. Koostage

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.