Rohkema info nägemiseks:

ROHEVESKI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 621; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ROHEVESKI OÜ kohta arvamuslugu!"

ROHEVESKI OÜ hetkeolukord

Juba 621 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

ROHEVESKI OÜ tegevusaruanne 29.09.2021 - 31.12.2022

Asutamine

OÜ Roheveski asutamiskoosolek toimus 16.09.2021.

Ettevõte on äriregistrisse kantud 29.09.2021.

OÜ Roheveski asutajateks on 8 Eesti ettevõtet – 7 liha tootmise ja käitlemisega tegelevat ettevõtet ja 1 nõustamisteenuseid pakkuv ettevõte.

14.06.2022 kinnitatud kande alusel lahkus osanike seast nõustamisteenuseid pakkuv ettevõte.

31.12.2022 seisuga on Roheveski OÜ osanike arv 7 ja osakpaitali suuruseks 3 240 eurot.

Ettevõtte eesmärk

Ettevõtte eesmärgiks on leida jätkusuutlikumaid ja keskkonda säästvamaid lahendusi tapamajades ja lihatööstustes tekkivate loomsete kõrvalsaaduste ja -jäätmete taaskasutusele võtmiseks ja utiliseerimiseks.

Seatud eesmärgi saavutamiseks otsustas ettevõte alustada loomsete jäätmete käitlemise tehase rajamisprotsessi. Rajatav tehas kasutab toorainena,plaanide kohaselt osanike ja tulevaste uute klientide ettevõtetes tekkivaid sorteeritud jäätmeid ning töötleb need ümber selliselt, et saadavat materjali on võimalik kasutada sisendina (näiteks energia allikana) teistes tootmisharudes.Ettevõtte tegevuse visiooniks on puhtam keskkond ning maksimaalselt rakendatud ressurss.

Plaani ellu viimiseks soetati 2022 aastal kinnistu Roheveski, Kahala külas Järvamaal, suurusega 3 ha, saadi pakkumised tehase ehituseks ning seadmete soetamiseks. Ettevõttele on väljastatud projekteerimistingimused tehase rajamiseks,mida tutvustati ka kohalikule kogukonnale. Eesmärgiga tutvuda tootmise protsessi ja seadmetega, ning näha võimalikke kitsaskohti ja ka võimalusi edasiseks arenguks, külastati sarnase tootmisega tegelevaid ettevõtteid Soomes, Leedus ja Türgis. Samuti külastati seadmeid tootva ettevõtte tehast Türgis.

26.12.2022 esitas OÜ Roheveski taotluse toetuse saamiseks taaste- ja vastupidavuskava investeeringu 4.

tegevuse "Ressursitõhusate rohetehnoloogiate kasutuselevõtt" raames tehase rajamiseks ja seadmete soetamiseks.

Ettevõtte juhtimine

OÜ Roheveski juhatus on kolme liikmeline ja neile tasu ei maksta.

Ettevõttel on alates 01.06.2022 üks töövõtulepingu alusel töötav projektijuht. Projektijuhile tasuti 2022 aastal töötasu 17 200 eurot. Sotsiaalmaksud töötasudelt olid kokku 5 814 eurot.

Plaanid aastaks 2023

Ehitusloa saamine

Hangete korraldamine ehitaja,seadmete tootja leidmiseks

Lepingud ehitajaga, seadmete tootjaga

Uute potensiaalsete klientide leidmine

Arendustegevus uute toodete/teenuste lisamiseks

Koostööpartnerite võrgustiku laiendamine

ROHEVESKI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.