Rohkema info nägemiseks:

A&EE EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on restaureerimistööd, siseviimistlus ja üldine ehitus, keskendudes lubjakivile ja vanadele seintele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus minevik on säilitatud ja tulevik ehitatakse hoolikalt. A&EE EHITUS OÜ-s ei ole me lihtsalt ehitajad; me oleme ajaloo hoidjad ja mugavuse arhitektid. Meie kätes on võim taastada lubjakivi suursugusus ja vanade seinte võlu, tagades, et iga tellis jutustab vastupidavuse loo ja iga tuba kajab elegantsi pärandit.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav- meie erialaks on restaureerimistööd, siseviimistlus ja üldine ehitus, keskendudes lubjakivile ja vanadele seintele. See pühendumus meie käsitööle on rohkem kui teenus; see on lubadus austada iga puudutatud struktuuri terviklikkust ja luua ruume, mis ühendavad ajaloolist tähtsust kaasaegse luksusega.

Detailidele terava pilguga ja täiuslikkuse kirglikkusega läheneme meie oskuslike käsitööliste meeskond igale projektile ajaloolase täpsuse ja disaineri loovusega. Olgu selleks ajaproovile vastu pidanud lubjakivi restaureerimine või klassikale kaasaegse puudutuse lisav siseviimistlus, me tagame, et iga ettevõtmine on tunnistus meie pühendumusest suurepärasusele.

Meie oskused üldises ehituses ei seisne ainult struktuuride püstitamises; see on kodude, kontorite ja avalike ruumide loomine, mis on pärandi sambad ja mugavuse pelgupaigad. Me usume keskkondade ehitamisse, mis resoneerivad mineviku lugudega, pakkudes samal ajal oleviku mugavusi.

A&EE EHITUS OÜ-s ei ela me lihtsalt ajalugu uuesti; me ehitame teie tulevaste mälestuste tausta. Liituge meiega selles muutuste teekonnas, kus iga meie haamrilöök ja iga pintslitõmme on samm suunas Ajaloo taaselustamine, mugavuse loomine.

Avastage hingega ehitamise kunst. Tutvuge meie teenustega ja laske meil teie visioon ellu äratada, üks kivi korraga.

Kontakt 


+372 511 8242

A&EE EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jane

Suurepärane töö! Meie kodu muutus unistuste pärliks.

- Laura

Olen vaimustuses detailide täpsusest ja elegantsist.

- Mark

Ajaloo hoidmine ja mugavus - tõesti imeline kombinatsioon.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas säilitada lubjakiviseinte ilu ja vastupidavust aja jooksul?

Lubjakivi on olnud ehituses nurgakiviks sajandeid, hinnatud oma loomuliku ilu ja vastupidavuse poolest. Egiptuse püramiididest Euroopa gooti katedraalideni on lubjakivi ajaproovile vastu pidanud, muutes selle nii ajalooliste hoonete kui ka elegantsi ja pikaealisust otsivate kaasaegsete ehitiste eelistatud materjaliks. Lubjakiviseinte hooldamine esitab siiski unikaalseid väljakutseid. Selle poorne olemus muudab selle ilmastikutingimustele vastuvõtlikuks ja ilma korraliku hoolduseta võib lubjakivikonstruktsioonide terviklikkus aja jooksul halveneda. Siin astub mängu A&EE EHITUS OÜ, pakkudes

Dropdown

kõik artiklid

Miks on ajalooliste hoonete restaureerimine kultuuripärandi säilitamisel nii oluline?

Ajalooliste hoonete restaureerimine on peen protsess, mis annab uue elu struktuuridele, mis on meie kultuuripärandi tunnistajad. See hõlmab hoolikat planeerimis
ssb.ee
Ajalooliste hoonete restaureerimine on peen protsess, mis annab uue elu struktuuridele, mis on meie kultuuripärandi tunnistajad. See hõlmab hoolikat planeerimist, spetsialiseeritud oskusi ja sügavat austust mineviku vastu, tagades samal ajal, et need hooned vastavad praeguse aja vajadustele. Restaureerimine on rohkem kui lihtsalt parandamine. See on hoone disaini, materjalide ja ajaloolise tähtsuse terviklikkuse säilitamine. See on delikaatne tasakaal originaalsete omaduste säilitamise ja praeguste standardite ning tehnoloogiatele kohandamise vahel. Ajaloolised hooned on meie linnade ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.