Rohkema info nägemiseks:

INF INFRA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1023; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INF INFRA OÜ kohta arvamuslugu!"

INF INFRA OÜ hetkeolukord

Juba 1023 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

INF Infra on 2022. aastal asutatud INF Ehituse tütarettevõte, mis kuulub Infortari kontserni. INF Infra alustas tegevust jaanuaris 2022. INF Infra tegevusala on infrastruktuuri - teede, sildade, viaduktide, tunnelite, ökoduktide ehitus.

2022. aastal sertifitseeriti INF Infra juhtimissüsteem vastavalt ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 standarditele. Sertifitseerimisulatus:

Ehitusalane projekteerimine, peatöövõtt ja projektijuhtimine. Sertifitseerimisasutuseks oli Bureau Veritas Eesti OÜ.

2022. aastal teostati esimesed objektid, millest saadi esimesed referentsid, mis on eelduseks riigihangetel osalemiseks.

2022. aastal loodi juurde kaks töökohta. 2023. aastal on plaanis meeskonda suurendada ja seeläbi kompetentsi tõsta.

2022 aastale jätab siinsele ehitusturule kindlasti suure jälje ka Ukrainas toimuv sõjategevus, mille mõjud kanduvad edasi ka aastasse 2023.

Seoses sellega on tõusnud materjalide hinnad ning on pikenenud tarneajad.

Investeeringud 2022. aastal tehti investeeringuid 117 tuh euro eest infosüsteemidesse (sh arvutid), inventari, masinatesse ja seadmetesse.

INF INFRA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.