Rohkema info nägemiseks:

ASFALTKATTE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on teede ehitamine ja remont, pakkudes täisteenuslahendusi alates kaevetöödest kuni lõppviimistluseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ASFALTKATTE OÜ, kus meie missiooniks on teede ehitamine ja remontimine täpsuse ja hoolikusega, tagades, et iga meie teedel sõidetud teekond on sujuv ja usaldusväärne. Üle 7-aastase kogemusega tööstuses oleme saanud Tallinna ja Harjumaa infrastruktuuri arendamisel nurgakiviks, pakkudes laia valikut teenuseid, mis hõlmavad kõiki teede ehitamise ja hoolduse aspekte.

Meie ekspertiis seisneb teede ehitamises, kus me ehitame vastupidavaid ja kvaliteetseid teid, kasutades mitmesuguseid pinnakatte materjale, alates asfaldist kuni killustikuni. Oleme uhked oma põhjaliku lähenemise üle, alates aluskihtidest kuni viimaste lihvideni. Meie pühendumust tipptasemele näitab veelgi meie 2-aastane garantii kõigile lõpetatud projektidele, mis on tunnistuseks oskustest, mida oma tööoskustesse paneme.

Kui on juttu teede parandamisest, oleme osavad kõikvõimalike kulumisvormide lahendamisel. Alates löökaukude parandamisest kuni pragude täitmiseni tagame, et olemasolevad teed taastatakse optimaalsesse seisukorda, pikendades nende eluiga ja suurendades ohutust kõigile kasutajatele.

Meie võimekus ulatub pinnast kaugemale meie mulla- ja kaevetööde teenustega. Meie 20 tipptasemel masinast koosnev masinapark ja oskuslik meeskond on varustatud igas suuruses kaevetööde ja maapinna ettevalmistamise jaoks, valmistades ette kohti tulevaseks arenduseks ja tagades, et iga projekti vundament on kindel ja turvaline.

1367 edukalt lõpetatud projektiga ei ole me lihtsalt töövõtjad; me oleme teerajajad, kes loovad radu, mis ühendavad inimesi, edendavad kaubandust ja soodustavad kasvu. 

Kui otsite firmat, kes aitaks teie tee-ehitus- või remondiprojekti ellu viia, ei pea te kaugemale vaatama. ASFALTKATTE OÜ on valmis pakkuma teile täisteenuslahendust, mis on kohandatud teie vajadustele. Võtke meiega ühendust täna numbril +372 53888230 või asfaltkatte@mail.ee, et saada ettepanek, mis loob teie projekti edu aluse.

ASFALTKATTE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan

Remonditeenused kiired ja tõhusad, tee nagu uus!

- Marko

Tee ehitamine sujus professionaalselt, tulemus ületas ootusi.

- Andres

Tee remont sujus muretult, kvaliteetne töö. Tänud!

ASFALTKATTE OÜ tegevusaruanne 2022

Asfaltkatte OÜ alustas tegevust 2022 aastal. Ettevõtte põhiliseks tegevusvaldkonnaks on asfalteerimistööd, pinnase kaeve- ja haljastustööd. Klientideks on elamuühistud, eraettevõtted ja ka riigiettevõtted. Müügitulu 2022.a. oli 837 752 eurot. Aruandeperioodil ei ole toimunud olulisi sündmusi, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes. Aruandeaastal olulisi uurimis- ja arenguväljaminekuid ei tehtud ning neid ei planeerita ka järgmiseks aastaks. Asfaltkatte OÜ kasvab eelkõige orgaaniliselt, keskendudes olemasolevate ressursside efektiivsemale rakendamisele. 2023. aastaks prognoosime

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas toimib jäätkusutlik teedeehitus?

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks ehitustegevuse keskkonnamõjudest, on jätkusuutlik teedeehitus kerkinud esile kui kriitiline praktika tööstuses. See hõlmab s
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks ehitustegevuse keskkonnamõjudest, on jätkusuutlik teedeehitus kerkinud esile kui kriitiline praktika tööstuses. See hõlmab strateegiate omaksvõttu, mis minimeerivad keskkonna jalajälge, pakkudes samal ajal vajalikku taristut ühiskonnale. Jätkusuutlik teedeehitus ei ole ainult keskkonnamõju vähendamine; see on ka tagamine, et täna ehitatud taristu suudab vastu pidada homsetele väljakutsetele. See on vastupidavate, kulutõhusate ja loodusele minimaalset mõju avaldavate teede loomine. Tee-ehitus ja hooldus võivad põhjustada olulisi keskkonnahäireid, sealhulgas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.