Rohkema info nägemiseks:

MÄNNI KODU OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsetele siseviimistlustöödele, hõlmates lisaks ka vaheseinte ja põrandakatete paigaldust, elektritöid ja lammutustöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

OÜ MÄNNI KODU on siseviimistlusvaldkonnas tegutsev ettevõte, mis on loodud aastal 2022. Meie pikaajaline kogemus – 12 aastat – on teinud meist eksperdid siseviimistluslike väljakutsete lahendamisel. Meie teenindus ulatub Tallinnast kuni Pärnuni.

MÄNNI KODU keskendub mitmekülgsetele siseviimistlustöödele, mis muudavad igas ruumis silma särama. Alustades vahe- ja elektritöödest kuni põrandakatete ja vaheuste ehituseni, pakume terviklahendusi, mis muudavad Sinu kodu unistuste paigaks.

Teavitame Sind igapäevaselt tööde kulgemisega, tagades sellega selguse ja kindluse. Meie eesmärk on muuta kliendi jaoks protsess võimalikult sujuvaks, pakkudes täpseid ajakavasid ja olles avatud võimalikele tagasilöökidele. Kõik vajaliku toome ise kohale, muutes Sinu jaoks kogu protsessi mugavamaks ja stressivabamaks. Mõõdame tulemuslikkust mitmeti, kuid erilise tähtsuse annab klientide tagasiside. See on meie jaoks teejuht, mis aitab meil pidevalt paremaks muutuda.

Töid teostame kõrgeima ehitustava (ET-1 0207-0068) ja RYL-käsiraamatute (Sisetööde RYL 2013, Maalritööde RYL 2012) järgi. See tagab mitte ainult professionaalsuse, vaid ka vastavuse kõrgetele standarditele.

Meie peamine ambitsioon seisneb rahulolevas kliendis. Oleme pühendunud valdkonnale, mida armastame, ja soovime tuua esile positiivseid emotsioone igas meie poolt teostatud projektis.

MÄNNI KODU ei ole lihtsalt siseviimistluse ettevõte – oleme Sinu partner unistuste kodu loomisel. Nõustame Sind ja aitame lennutada ideed reaalsusesse.

Uuri rohkem meie teenuste kohta siin. Sinu unistuste kodu on vaid ühe sammukese kaugusel – võta ühendust ja leiame parima lahenduse just Sinule.

MÄNNI KODU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati K.

Männi Kodu tegi meie siseviimistluse imeliseks! Soovitan kindlasti.

- Liina M.

Elektritööd olid kiired ja tulemus suurepärane. Aitäh, Männi Kodu!

- Mart P.

Sisetööd tehti kiiresti ja professionaalselt. Suurepärane teenus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas oma kodu unikaalsete elektripaigaldustega nutikamaks muuta?

Tänapäeva linnakeskkonnas on ruum kõrges hinnas. Tõhus ruumikasutus ei ole ainult esteetika küsimus; see on praktiline vajadus. Nutikad elektrilahendused pakuvad uuenduslikke viise, kuidas maksimeerida oma kodu funktsionaalsust ja mugavust ilma stiili või ruumi ohverdamata. Kaasaegne kodukujundus seisneb vormi ja funktsiooni sujuvas ühendamises. Elektrilahendused mängivad selles olulist rolli, pakkudes infrastruktuuri valgustusele, meelelahutusele, kliimakontrollile ja turvasüsteemidele, mis on nii ruumisäästlikud kui ka kasutajasõbralikud. Nutikad valgustussüsteemid Nutikas valgustus

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida endale sobiv põrandakate?

Põrandakatted on igas kodus oluline element, mis täidavad nii funktsionaalseid kui ka esteetilisi eesmärke. Need võivad anda toale tooni, pakkuda mugavust jalge
ssb.ee
Põrandakatted on igas kodus oluline element, mis täidavad nii funktsionaalseid kui ka esteetilisi eesmärke. Need võivad anda toale tooni, pakkuda mugavust jalge all ja isegi mõjutada kinnisvara üldist väärtust. Õige põrandakatte valimine on investeering teie kodu tulevikku. Alates puitpõrandatest kuni vaipadeni on saadaval arvukalt valikuid, igaühel oma hüvede ja kaalutlustega. Põrandakatete mitmekesisuse mõistmine aitab teil teha teadliku otsuse, mis on kooskõlas teie elustiili ja eelistustega. Tegurid, mida arvestada põrandakatete valimisel Ruumi funktsioon ja läbikäidavuse hulk on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.