Rohkema info nägemiseks:

CAR ROOM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud laiahaardelistele autoremondi- ja hooldusteenustele, sh rehvide ja varuosade müügile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Me oleme spetsialiseerunud põhjalikele autoremondi- ja hooldusteenustele, sealhulgas rehvide ja varuosade müügile.' See on rohkem kui lihtsalt lause; see on meie lubadus teile.

Alates hetkest, kui sõidate meie teenindusboksi, märkate erinevust. Meie kogenud tehnikute meeskond on pühendunud sellele, et iga teie auto aspekt töötaks sujuvalt, tõhusalt ja ohutult. Olgu selleks rutiinne õlivahetus või keeruline mootoriremont, me suhtume igasse ülesandesse sama pühendumuse ja tähelepanelikkusega.

Meie pühendumust suurepärasusele peegeldab meie lai teenuste valik. Vajate rehvivahetust? Meil on teie jaoks valik kvaliteetseid rehve, mis sobivad teie sõidukile ja sõiduvajadustele ideaalselt. Otsite seda raskesti leitavat varuosa? Meie ulatuslikus inventaris on kindlasti see, mida vajate, ja kui meil seda pole, leiame selle teie jaoks. Me mõistame, et teie aeg on väärtuslik, mistõttu püüame pakkuda teenuseid, mis pole mitte ainult kõrgeima kvaliteediga, vaid ka tõhusad ja õigeaegsed.

CAR ROOM OÜ juures usume, et usaldus rajaneb läbipaistvusel ja kliendirahulolul. Seetõttu oleme pühendunud selge suhtluse ja kõigi meie teenuste põhjalike selgituste pakkumisele. Soovime, et tunneksite end hooldusprotsessi igal sammul kindlalt ja teadlikult.

Meie loosung, 'Iga pöördega suurepärasuse poole!', võtab kokku meie lähenemise autodele. Me ei paranda lihtsalt autosid; me tagame, et iga teie sõit oleks turvaline, nauditav ja muretu. Liituge meiega CAR ROOM OÜ juures ja kogege erinevust, mida professionaalne hoolitsus võib teie sõidukile pakkuda. Sõitkem koos suurepärasuse suunas.

CAR ROOM OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 märki, et teie auto vajab viivitamatut remonti

Autoomanikuna on oluline mõista märke, mis viitavad sellele, et teie auto vajab viivitamatut remonti. See võib säästa teie aega, raha ja tagada teie ohutuse teel. Nende märkide eiramine võib viia suuremate probleemide ja potentsiaalselt ohtlike olukordadeni. Siin on viis kriitilist näitajat, mis nõuavad professionaalse mehaaniku tähelepanu. Hoiatustuled süttivad teie armatuurlaual Üks ilmsemaid märke, et teie auto vajab viivitamatut tähelepanu, on mootori kontrolltule süttimine. See tuli on ühendatud teie auto pardadiagnostikasüsteemiga ja võib viidata mitmesugustele probleemidele, alates

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida enda sõidukile sobivad rehvid?

Õigete rehvide valimine teie sõidukile on kriitiline otsus, mis mõjutab ohutust, jõudlust ja efektiivsust. Õige rehvikomplekt võib parandada teie sõidukogemust,
ssb.ee
Õigete rehvide valimine teie sõidukile on kriitiline otsus, mis mõjutab ohutust, jõudlust ja efektiivsust. Õige rehvikomplekt võib parandada teie sõidukogemust, samas kui vale valik võib kaasa tuua suurenenud kulud ja potentsiaalsed ohud. Rehvide spetsifikatsioonide mõistmine Igal sõidukil on spetsiifiline rehvi suurus, mis on mõeldud sobima tema ratastega. See teave leitakse tavaliselt teie praeguste rehvide küljelt või omaniku käsiraamatust. See hõlmab rehvi laiust, aspekti suhet ja diameetrit. Koormusindeks näitab maksimaalset kaalu, mida iga rehv suudab toetada, samas kui kiirusreiting

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.