Rohkema info nägemiseks:

EU AKNAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Müüme aknaid ja uksi, mis vastavad Euroopa kvaliteedistandarditele, tagades funktsionaalsuse, vastupidavuse ja esteetilise veetluse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus täppistehnika kohtub suurepärase disainiga. EU AKNAD OÜ juures ei müü me lihtsalt aknaid ja uksi; me pakume teile vaadet teie kodu või äri tulevikku. Meie tooted on tunnistajaks funktsionaalsuse, vastupidavuse ja esteetilise veetluse sulamile.

Meie valikus on lai valik PVC- ja alumiiniumaknaid, mis vastavad iga maitse ja arhitektuursele nõudmisele. Valge raamiga akende klassikalisest võlust kuni alumiiniumtoodete peene elegantsini on meie valik loodud teie ruumi ilme ja tunde tõstmiseks.

Iga meie kollektsiooni aken on varustatud kahekordse klaaspaketiga omadustega nagu 4/16AR/4TM; U=1,1, tagades optimaalse soojusisolatsiooni. Neile, kes otsivad veelgi suuremat efektiivsust, pakume eritellimusel kolmekordse klaasiga variante (4TM/18AR/4/18AR/4TM; U = 0,5), mis lubavad erakordset energiasäästu.

Mõistes teie vajaduste kiireloomulisust, hoiame laos üle 100 erineva akna disaini, millest iga mudeli puhul on kohe saadaval rohkem kui 10 ühikut kiireks 2-päevaseks kohaletoimetamiseks. Meie hinnad sisaldavad käibemaksu ja kõiki vajalikke kinnitusvahendeid ja tarvikuid, sealhulgas linke ja paigaldusdetaile.

Akende kõrval pakume ka mitmesuguseid tarvikuid, alates kohe ostetavatest putukavõrkudest kuni kahe päeva jooksul kohaletoimetatavate erimõõdulisteni. Meie pühendumus mugavusele laieneb tarvikute otsetarnele teie lähimasse postiterminali.

EU AKNAD OÜ juures oleme pühendunud tagama, et meie tooted mitte ainult ei vasta, vaid ületavad Euroopa kvaliteedistandardeid. Me kasutame uuenduslikke tehnoloogiaid, et valmistada aknaid ja uksi, mis peavad vastu ajale ja elementidele. Meie kirg tipptaseme poole on ilmne igas pakutavas tootes ja me oleme põnevil, et saame seda kirge teiega jagada.

Küsimuste korral või akende broneerimiseks võtke meiega ühendust. Meie meeskond on valmis aitama teid täiuslike lahenduste leidmisel teie koju või ärisse. Kogege erinevust, mida Euroopa kvaliteet teeb EU AKNAD OÜ näol.

Omaks võtke vaade. Omaks võtke kvaliteet. Omaks võtke oma ruum EU AKNAD OÜ-ga.

Kontakt

EU AKNAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Väga rahul oma uute akendega, tõesti kvaliteetne töö!

- Liina P.

Soovitan kõigile, kes otsivad kvaliteetseid aknaid ja uksi.

- Jaanus R.

Tänu nende akendele on meie kodu energiatõhusam ja hubasem.

Miks on PVC aknad keskkonnasõbralik valik?

Kui valite oma koju aknaid, mängib materjali valik olulist rolli teie investeeringu sooritusvõimes, esteetikas ja pikaealisuses. Polüvinüülkloriid, mida tuntakse paremini kui PVC-d, on aknatööstuses kujunenud juhtivaks materjaliks. Selles postituses uurime viit peamist põhjust, miks PVC aknad on suurepärane valik nii koduomanikele kui ka ettevõtetele. PVC aknad on valmistatud plastmaterjalist nimega polüvinüülkloriid. Nad on tuntud oma tugevuse, vastupidavuse ja hoolduslihtsuse poolest. PVC aknad on muutunud üha populaarsemaks tänu oma arvukatele eelistele traditsiooniliste materjalide nagu

Dropdown

kõik artiklid

Millised omadused teevad alumiiniumi ja PVC akende ning uste materjalidest unikaalsed?

Kui on vaja valida materjale oma ehitus- või renoveerimisprojekti jaoks, on alumiiniumi ja PVC (polüvinüülkloriid) vahel valimine tavaline dilemma. Mõlemad mate
ssb.ee
Kui on vaja valida materjale oma ehitus- või renoveerimisprojekti jaoks, on alumiiniumi ja PVC (polüvinüülkloriid) vahel valimine tavaline dilemma. Mõlemad materjalid pakuvad unikaalseid eeliseid ja võivad oluliselt mõjutada teie akende ja uste funktsionaalsust, esteetikat ja energiatõhusust. Selles põhjalikus juhendis uurime alumiiniumi ja PVC omadusi, võrdleme nende eeliseid ja puudusi ning aitame teil määrata, kumb on teie konkreetsetele vajadustele paremini sobiv. Materjalide mõistmine Alumiinium on kerge, tugev ja vastupidav metall, mis on tuntud oma suurepärase korrosioonikindluse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.