Rohkema info nägemiseks:

KIUD TECHNOLOGIES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 481; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KIUD TECHNOLOGIES OÜ kohta arvamuslugu!"

KIUD TECHNOLOGIES OÜ hetkeolukord

Juba 481 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

KIUD Technologies OÜ on asutatud 29.04.2022 algselt Low imPACK OÜ nime all.

KIUD Technologies OÜ (“KIUD”) toodab uudseid tekstiilijäätmetest pakendeid premium rõiva-, kosmeetika- ja tarbekaupade sektorile. Pakendid on ümbertöödeldavad ja korduvkasutatavad. Ettevõtted saavad vähendada pakendijäätmeid ning järgida EL-i pakendi- ja ringmajanduse eeskirju. KIUDi unikaalne jäik tekstiilpakendi tehnoloogia pakub lahendust kõige probleemsematele tekstiilijäätmetele nagu sünteetilised ja segakiud. KIUD pakendite keskkonnamõju on 82% väiksem võrreldes pappkarpiga, need on vastupidavad (kuni 20 kasutuskorda) ning sobivad pakendiringluseks, mida Eestis testime.

KIUDi missiooniks on pakkuda tekstiilijäätmetest valmistatud aseainet kartongile, vähendades seeläbi nii tekstiilijäätmeid kui ka ühekordseid pakendijäätmeid.

Aastal 2023 alustas KIUD aktiivset müügitegevust jõudes aasta lõpuks 74 847 € käibeni. Müügitulu jagunes kahe ärisuuna vahel alljärgnevalt: 54% moodustas rendimüük ja 46% hulgimüük.

KIUD rendib tekstiiljäätmetest pakendeid (karpe ja kotte) e-poodidele, korraldades koos logistikapartneritega pakendite turult kokku korjamise ja pandihalduse. Hulgimüügi suunal on fookus klientidel, kes saavad pakendeid suletud ringis korduskasutada.

Aasta 2023 oli KIUDle edukas aasta. Meie tegevust ja toodet märgati. Parim tunnustus meie tegevusele on väärikad kliendid Eestis, kes tegid aasta teises pooles kordustellimusi 50% ulatuses kogu rendikäibest.

KIUD valiti rahvusvahelisse korporatiivsesse kiirendisse JTI Jumpstart Šveitsis, kuhu pääses üle 700 kandideerinud ettevõtte hulgast 8 iduettevõtet. Naasime sealt 2. koha ning pilootprojektiga. Osalesime ka Eesti suurimal ettevõtluskonkursil Ajujaht, mis ettevõtet märkimisväärselt edasi arendas ja tuntumaks tegi. Saavutasime Ajujahi konkursil 1. koha.

Lisaks nendele tunnustustele valis SEB pank KIUDi Tulevikuettevõtteks 2023 ja Deloitte tunnustas meid kui Kesk-Euroopa üks kiiremini kasvavaid tehnoloogia startup'e. Edukad esinemised iduettevõtete konkurssidel tõid meile sisse auhinnarahadena (muud äritulud) 44 556 eurot.

Näiteks Ajujahi võit 30 000€, SEB Tulevikuettevõte 5000€ ja Tartu linna eriauhind 5000€.

2023. aastal andsime sisse intellektuaalomandi esmakaitse taotluse KIUDi innovaatilisele, õhukesele ja jäigale pakendimaterjalile, millele oleme majandusaasta lõpu järgselt saanud esmase positiivse vastuse.

2024 aasta eesmärgiks on müügikäivet kahekordistada, peamiselt hulgimüügi ja ekspordi arvelt. Kinnitatud TA investeeringute maht on 90 000€, eesmärgiga täiustada olemasoleva materjali omadusi ja välja tulla uue materjaliretseptiga. Plaanime 2024 aastal kaasata lisarahastust TA investeeringuteks eesmärgiga arendada välja litsentseeritav tootmistehnoloogia (TA investeeringud jätkuvad 2025.aastal).

Aastalõpu seisuga töötas KIUDs 2 töötajat ja alates 1.01.2024 3 töötajat.

KIUD TECHNOLOGIES OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.