Rohkema info nägemiseks:

KIVESTON OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laiaulatuslikke ehitus- ja remonditeenuseid, keskendudes kvaliteedile, vastupidavusele ning klientide individuaalsetele vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KIVESTON OÜ-s usume, et iga hoone jutustab loo, narratiivi, mis on põimitud selle seinte ja talade sisse. Meie missiooniks on olla nende lugude autorid, luues struktuure, mis peavad vastu ajaproovile ja räägivad köitvalt meie pühendumusest kvaliteedile ja tipptasemele.

Keskendudes üldehitusele ja remonttöödele, oleme spetsialiseerunud klientide visioonide elluviimisele. Alates betoonitööde robustsest tugevusest kuni fassaaditööde esteetilise veetluseni tagame, et iga meie ettevõetud projekt on meie meisterlikkuse tunnistus. Meie oskusteave ulatub ka siseviimistluseni, kus muudame ruumid elavateks ja funktsionaalseteks keskkondadeks. Olgu selleks maalritööd või plaatimine, me põimime oma töö igasse tolli kirge ja täpsust.

Kasvades ja arenedes püsime kindlalt tipptaseme otsingul, tagades, et iga projekt on meie oskuste näidik ja meie klientide unistuste peegeldus. Liitu meie teekonnaga ja lase KIVESTON OÜ-l ehitada reaalsus, mida oled alati ette kujutanud.

Avasta, millist vahet võib teha pühendumus ja asjatundlikkus sinu järgmises ehitusprojektis. Uuri meie teenuseid ja avasta, kuidas me saame sinu visiooni ellu viia enneolematu kvaliteedi ja hoolitsusega.

KIVESTON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi

Kiire ja asjatundlik remont.

- Peeter

Suurepärane fassaaditöö! Detailirohke ja korralik - soovitan soojalt.

- Mart

Täpne ja professionaalne teenus. Väga rahulikult suudeti kõik mured lahendada.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Ehitusinspiratsioon: Kuidas oma ruumist viimast võtta?

Tänapäeva kiiretempolises maailmas on ruumi tõhus kasutamine olulisem kui kunagi varem. Olgu tegemist kinnisvaraarendaja, äriettevõtte omaniku või elamuomanikuga, olemasoleva ruumi maksimeerimine võib kaasa tuua suurema funktsionaalsuse, esteetilise veetluse ja isegi finantssäästu. Tõhus disain ei tähenda ainult väikeste ruumide maksimaalset ärakasutamist; see on mis tahes ala optimeerimine mitme eesmärgi teenimiseks ilma stiili või mugavust ohverdamata. Disain mängib olulist rolli kitsa või alakasutatud ala muutmises avaraks ja kutsuvaks keskkonnaks. Läbi intelligentse planeerimise ja

Dropdown

kõik artiklid

Kvaliteetsete materjalide tähtsus teie ehituses

Ehitusprojekti alustades on materjalide valik kriitiline otsus, mis võib määrata ehitise edu ja püsivuse. Kvaliteetsed materjalid on iga ehitusprojekti selgroog
ssb.ee
Ehitusprojekti alustades on materjalide valik kriitiline otsus, mis võib määrata ehitise edu ja püsivuse. Kvaliteetsed materjalid on iga ehitusprojekti selgroog, mõjutades kõike alates struktuursest terviklikkusest kuni esteetilise veetluseni. Kvaliteet ehitusmaterjalides viitab nende võimele vastata või ületada jõudlusstandardeid ja spetsifikatsioone. See hõlmab vastupidavust, usaldusväärsust ja materjali sobivust ettenähtud otstarbeks. Ehitusprojektile valitud materjalid mõjutavad otseselt selle üldist kvaliteeti, kulusid ja ajakava. Kvaliteetsed materjalid võivad ära hoida kulukaid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.