Rohkema info nägemiseks:

SPEEDCARGO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kiireid, paindlikke ja usaldusväärseid kaubaveoteenuseid nii rahvusvahelistes kui ka riigisisestes vedudes. Eesmärk on muuta kaupade saatmine võimalikult mugavaks ja stressivabaks kogemuseks, tagades klientide rahulolu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit, et teha oma kaubaveod kiireks, lihtsaks ja stressivabaks, siis SPEEDCARGO OÜ on just see, mida vajate. Meie eesmärk on muuta kaupade saatmine sinu jaoks võimalikult mugavaks ning pakkuda professionaalseid logistika- ja transporditeenuseid, mis vastavad sinu vajadustele.

SPEEDCARGO pakub laias valikus logistikateenuseid, mis hõlmavad kogu kaubavedu alates algusest kuni lõpuni. Meie ekspedeerimismeeskond tagab, et su kaubad jõuavad sihtkohta õigel ajal ja tervena.

Oleme spetsialiseerunud rahvusvahelistele vedudele ja omame ulatuslikku kogemust kaubaveos mitmesse Euroopa riiki. Sõltumata sellest, kas vajad kaubaveo teenust Saksamaale, Hollandisse, Poola, Leetu või Lätti, saame me hoolitseda selle eest, et su kaup jõuaks sihtkohta ohutult ja õigeaegselt.

Meil on lai valik transpordivahendeid, mis võimaldavad meil pakkuda mitmesuguseid transporditeenuseid. Olgu selleks kaubikuga transportimine, kaubaveod kuni 3,5 tonnini, riigisisesed või rahvusvahelised veod - meie meeskond on valmis leidma parima lahenduse sinu kaubaveo vajadustele.

Pakume mitmeid kaubaveo võimalusi, sealhulgas täiskoorma veod, osakoorma veod ja erivedude korraldamine. Oleme valmis võtma enda peale kõik sinu kaupade vedamisega seotud väljakutsed..

Kui soovid saada rohkem teavet meie teenuste kohta või vajad personaalset pakkumist, võta julgelt ühendust. Oleme alati valmis leidma sinu jaoks parima lahenduse ja tagama su kaupade ohutu ja õigeaegse kohaletoimetamise. 

Kontakt:

gasparrooden@gmail.com
+372 510 4078

SPEEDCARGO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maire M.

Töö nendega oli sujuv ja lihtne.. Rahvusvahelised veod olid hästi organiseeritud ja kulgesid sujuvalt. Soovitan!

- Juhan J.

Kaubavedu on alati väga sujuv ja kiire. Suurepärane töö!

- Katre K.

Konkreetne asjaajamine ja korrektsed veod. Kiidan ja soovitan

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SPEEDCARGO OÜ tegevusaruanne 2022

SPEEDCARGO OÜ on Eesti kaubaveo sektoris uus ja dünaamiline ettevõte, mis asutati 2022. aasta maikuus. Selle lühikese aja jooksul on ettevõte juba suutnud end tõestada kui usaldusväärne ja kvaliteetne teenusepakkuja, mis keskendub kaubaveo teenuste pakkumisele Eesti turul. SPEEDCARGO OÜ on pühendunud oma klientide vajaduste rahuldamisele, pakkudes neile parimat võimalikku teenust. Ettevõte on loonud tugeva aluse, millele toetuda, ja on valmis vastama kõigile kaubaveo väljakutsetele, mis Eesti turul ette võivad tulla. Ettevõtte asutamine 2022. aasta maikuus oli oluline samm Eesti kaubaveo

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada turvaline kaubavedu

Kaubavedu on osa igapäevasest elust ning meie majanduse toimimisest, kuid see võib kaasa tuua riske, kui kaup ei ole turvaliselt pakitud või veetud. Seetõttu on
ssb.ee
Kaubavedu on osa igapäevasest elust ning meie majanduse toimimisest, kuid see võib kaasa tuua riske, kui kaup ei ole turvaliselt pakitud või veetud. Seetõttu on kauba ohutus esmatähtis, sest see tagab nii saatja kui ka saaja rahulolu. Esimene samm turvalise kaubaveo tagamisel on kauba nõuetekohane pakendamine. Kaup tuleb pakendada sobivasse konteinerisse või kastidesse vastavalt kauba suurusele ja raskusele. Pakend peab olema tugev ja vastupidav, et kaup ei kahjustuks transpordi käigus. Teine samm on sobiva transportmeetodi valimine. Oluline on arvestada kauba iseloomu ja väärtusega ning

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.