Rohkema info nägemiseks:

PRIMO CONCETTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 172; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PRIMO CONCETTO OÜ kohta arvamuslugu!"

PRIMO CONCETTO OÜ hetkeolukord

Juba 172 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Primo Concetto OÜ on loodud 2022.a juunikuus. Majandustegevusega alustati 2022 .a IV kvartalis, seega oli 2023.a ettevõtte esimene täispikk kalendriaasta. Primo Concetto OÜ tegeleb ürituste korraldamisega ja ruumide rentimisega. Fahle Parkis asuvates ruumides on võimalik korraldada sünnipäevi, veinikasiinosid, privaatkokaga õhtusööke, erinevaid firmaüritusi kuni 90 inimesega. Kuivõrd 2022.a said suuremad investeeringud ruumidesse tehtud, siis 2023.a lõppes kasumiga ( 2023.a. kasum 9 tuh. eurot). Tegeleme aktiivselt turundusega. Plaanime 2025.a.bilansipäevaga jõuda tulemuseni, kus ettevõtte omakapitali suurus vastab äriseadustikus sätestatud nõuetele.

PRIMO CONCETTO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.