Rohkema info nägemiseks:

MACOMED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 730; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta MACOMED OÜ kohta arvamuslugu!"

MACOMED OÜ hetkeolukord

Juba 730 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

MacoMed OÜ tegutseb hambaravikliinikute, veterinaariakliinikute, laborite ja meditsiiniasutuste sisustamise ning seadmete tarnimise, hoolduse ja remondiga. Lisaks kliinikute sisustamisele pakume ka nende planeerimise ning rajamise eelarvestamise teenust, sealhulgas teeme koostööd erinevate sisekujundajate, ehitajate ja eriosade töövõtjatega. Peamisteks pakutavateks tootegruppideks on hambaraviseadmed, röntgenseadmed, autoklaavid, kompressorid ja imurid. Lisaks enda müüdud ja paigaldatud seadmetele teostame hooldust erinevatele hambaraviotsikutele ja teistele väikeseadmetele.

Esimese tegevusaasta jooksul on loodud head kontaktid maailmas tuntud ja tunnustatud seadmete tootjatega. Koostöö algusfaasis läbiti ettenähtud koolitused, mis on aluseks seadmete müügiks-paigaldamiseks ja remondi- ning hooldusteenuse pakkumiseks. Lisaks tarnijate koolitustele taotleti ja omandati 2022. aastal kiirgustegevusluba ning läbiti kiirgusohutuskoolitused, mis on aluseks kiirgusallikate paigaldamiseks, remontimiseks ja hooldamiseks.

MacoMed OÜ 2022. aasta käive oli üle 1,3 miljoni euro. 2022. aastal seati sisse kontori- ja laoruumid ning alustati ettevõtte kodulehe ja e-poe loomisega. Ettevõtte koduleht ja e-pood on valmimas ning see tõotab kasvatada ettevõtte tuntust turul ning samuti mõjub see positiivselt müügikäibele. Möödunud aastal võideti esimene riigihange, mille käigus tarniti ja paigaldati SA Tallinna Hambakliinikusse 15 uut hambaraviseadet. See on heaks referentsiks ka järgnevatel riigihangetel osalemiseks.

MacoMed OÜ 2023. aasta eesmärgiks on kasvatada püsiklientide osakaalu, edukalt lansseerida oma e-pood ning tõsta ettevõtte tuntust nii

Eestis kui ka lähiriikides.

MACOMED OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.