Rohkema info nägemiseks:

TAAVART GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme laiahaardeliselt ehitustöödega, pakkudes teenuseid alates vundamendi ehitusest ja siseviimistlustöödest kuni fassaaditööde, põrandapaigalduse, renoveerimistööde ja hoonete ehitustöödeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond on kogenud ja pühendunud spetsialistidest koosnev tiim, kes on valmis lahendama igasuguseid ehitusalaseid väljakutseid.

Meie tegevusvaldkonnad hõlmavad mitmesuguseid ehitustöid, mis tagavad teie projektile tervikliku ja professionaalse lähenemise. Allpool tutvustame mõningaid meie peamisi teenuseid:

1. Vundamendi ehitus

Kõik suured ehitusprojektid algavad tugeva vundamendi loomisest. Meie meeskond omab ulatuslikku kogemust vundamentide ehitamisel, tagades teie hoone pikaajalise vastupidavuse ja stabiilsuse.

2. Siseviimistlustööd

Siseviimistlustööd hõlmavad kogu siseruumide kujundust ja viimistlust, sealhulgas värvimist, tapeetimist, põrandakatete paigaldamist ja palju muud. Oleme kogenud siseviimistlustööde spetsialistid, kes aitavad teil luua meeldiva ja funktsionaalse siseruumi.

3. Fassaaditööd

Hoone fassaad on esimene asi, mida inimesed näevad, seega on oluline, et see oleks atraktiivne ja vastupidav. Teostame fassaaditöid, mis hõlmavad fassaadide renoveerimist, värskendamist ja ehitamist vastavalt teie vajadustele.

4. Põranda paigaldus

Põrand on üks olulisemaid osi igas ruumis, seega on oluline, et see oleks õigesti paigaldatud ja vastupidav. Pakume põrandakatete paigaldust erinevates stiilides ja materjalides, mis vastavad teie maitsele ja eelarvele.

5. Renoveerimistööd

Kui olete otsustanud oma olemasolevat hoonet renoveerida, siis oleme teie jaoks õige partner. Teostame renoveerimistöid, mis hõlmavad nii struktuurseid muudatusi kui ka sisekujunduse uuendamist, et muuta teie hoone kaasaegseks ja funktsionaalseks.

Miks valida meid?

Meie ettevõte on pühendunud kvaliteedile, ohutusele ja kliendisõbralikkusele. Meie meeskond koosneb kogenud ja koolitatud spetsialistidest, kes on valmis võtma vastu erineva suurusega projekte. Lisaks tagame, et kõik meie tööd valmiksid õigeaegselt ja eelarves.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma ehitusprojekti jaoks, siis võtke meiega ühendust. Oleme valmis pakkuma teile parimat ehitusteenust, mis vastab teie vajadustele ja ootustele. Koos saame ehitada midagi suurepärast!

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

TAAVART GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan L.

Suurepärane töö, väga rahul!

- Anneli H.

Kiired ja professionaalne töö!

- Andres K.

Tööd teostati õigeaegselt.

TAAVART GRUPP OÜ tegevusaruanne 2023

Taavart Grupp OÜ tegeleb laiahaardeliselt ehitustöödega, Taavart Grupp OÜ asutati 27.06.2022 ja meie eesmärgiks pakkuda teenuseid alates vundamendi ehitusest ja siseviimistlustöödest kuni fassaaditööde, põrandapaigalduse, renoveerimistööde ja hoonete ehitustöödeni. Kahjuks on pole veel kindlat kliendigruppi välja kujunenud. Otsime endale koostööpartnereid.

Dropdown

kõik artiklid

Vundamendi ehitus: Taavart Grupp

Vundament on iga hoone süda ja TAAVART GRUPP mõistab selle olulisust rohkem kui keegi teine. Meie meeskond koosneb pühendunud spetsialistidest, kes on saavutanu
ssb.ee
Vundament on iga hoone süda ja TAAVART GRUPP mõistab selle olulisust rohkem kui keegi teine. Meie meeskond koosneb pühendunud spetsialistidest, kes on saavutanud oma töös absoluutse meisterlikkuse. Vundamendi ehitus nõuab tähelepanu detailidele, töökindlust ja pikaajalisi kogemusi. TAAVART GRUPP pakub täpselt seda - tõestatud pädevust ja kõrgetasemelist spetsialiseerumist vundamendi ehituses. On mitmeid vundamendi tüüpe ja meie kogenud meeskond on tuttav kõigi nendega. Olgu tegemist madala vundamendiga, kus ehitus asetseb otse maapinnal, süvendatud vundamendiga, mis ulatub sügavamale maa

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.