Rohkema info nägemiseks:

ENEKO TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme Teie usaldusväärne partner ehituse valdkonnas, pakkudes mitmekülgseid teenuseid, sealhulgas ehitustehnika renti, kaevetöid, pinnasetöid, tõstetöid ja transporditeenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond on pühendunud kvaliteetsele tööle ning omab rikkalikku kogemust, et tagada projekti sujuv ja edukas elluviimine. Olenemata sellest, kas vajate raskete masinate renti või täpset maapinna korrastamist, oleme siin, et aidata Teil oma ehitusprojekti tulemuslikult ellu viia.

Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa visiooniga: pakkuda terviklikke lahendusi, mis vastavad meie klientide ainulaadsetele vajadustele. Olgu teie tegevusvaldkonnaks ehitus, kaubanduskinnisvara haldamine või elamuteenused, meil on varustus ja teadmised, et tagada teie projekti täpne ja lihtne valmimine.

Meie multilift-konteinerite park on valmis kõikideks teie jäätmemajanduse ja materjalide transpordi vajadusteks. Meie 'multilift-konteinerite rentimise' teenusega võite oodata õigeaegset kohaletoimetamist ja äraviimist, tagades, et teie objekt püsib korras ja efektiivne.

Kui talv katab teie maailma lumega, on meie 'lumeteenindus' siin, et teed puhtaks lükata. Meie lume eemaldamise teenused on kiired ja põhjalikud, võimaldades teie äritegevusel jätkuda katkematult, olenemata ilmast.

Raskete tõstete ja keeruliste transpordivajaduste korral on meie 'tõste- ja transporditeenused' paljude edukate projektide selgroog. Me käitleme teie materjale hoolikalt ja täpselt, andes teile kindlustunde, et kõik on osavates kätes.

Meie 'ehitusseadmete rentimise' teenus varustab teid tööriistadega, mis on vajalikud maa murdmiseks ja ülesehitamiseks. Kaevetöödest kuni pinnasetöödeni on meie masinad hooldatud kõrgeimate standardite järgi, tagades ohutuse ja tootlikkuse teie töömaal.

ENEEKO TEENUSED OÜ-s usume, et peame alati püüdlema kõrgemale. Meie 'kaevetööde ja pinnasetööde' teenused on meie pühendumuse detailidele ja kvaliteedile tunnistuseks. Me valmistame teie objekti ette edule, pannes aluse kõigele, mis järgneb.

Iga 'tõstetöö' ja 'transporditeenuse'ga, mida pakume, tugevdame meie ettevõtte loosungit: Viime projektid uuele tasemele! See pole lihtsalt lööklause; see on meie lubadus teile.

Liituge meiega eduteel. Laske ENEKO TEENUSED OÜ-l olla teie järgmise projekti jõud. Võtke meiega ühendust juba täna ja kogege spetsialiseeritud teenuse tipptaset.

ENEKO TEENUSED OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ENEKO TEENUSED OÜ tegevusaruanne 2022

Eneko Teenused OÜ on asutatud 30.06.2022. Ettevõtte põhitegevusaladeks on veoteenus ja mulla- ning kaevetööd. 2022. aastal oli Eneko Teenused OÜ müügitulu 30 688 eur ja aruandeaasta kasum 10 924 eur. Eneko Teenused OÜ-l ei olnud 2022. aastal töötajad ning töötasusid ei makstud. 2023. aastal on ettevõttel plaanis jätkata samadel tegevusaladel.

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks valida oma järgmiseks projektiks multilift konteinerid

Multilift konteinerid on spetsiaalsed konteinerid, mis on mõeldud kasutamiseks multilifti konksliftsüsteemidega, mis võimaldavad konteinerite tõhusat tõstmist,
ssb.ee
Multilift konteinerid on spetsiaalsed konteinerid, mis on mõeldud kasutamiseks multilifti konksliftsüsteemidega, mis võimaldavad konteinerite tõhusat tõstmist, transporti ja paigutamist erinevatel objektidel. Need konteinerid on projekteeritud laia materjalivaliku käsitsemiseks ja on hädavajalikud projektide jaoks, mis nõuavad sagedast ja usaldusväärset materjalikäsitlust. Tõhus materjalikäsitlus on ehituses ja suuremahulistes projektides ülioluline. See tagab projekti õigeaegse lõpetamise, vähendab käsitsitööd ja suurendab üldist ohutust objektil. Multilift konteinerid mängivad nende

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.