Rohkema info nägemiseks:

PIIRDESPETS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on aedade, väravate ja automaatsüsteemide paigaldamine, samuti väiksemad ehitus- ja viimistlustööd.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast PIIRDESPETS OÜ maailma, kus me ühendame esteetika funktsionaalsusega, et luua teie ruumile täiuslikud piirid. Meie missioon on lihtne: oleme spetsialiseerunud aedade, väravate ja automaatikasüsteemide paigaldamisele, samuti väiksematele ehitus- ja viimistlustöödele. Värskete vaadetega ja laialdaste kogemustega oleme uus nimi tööstuses, mis on pühendunud Ilususe kindlustamisele, mugavuse automatiseerimisele!

PIIRDESPETS OÜ-s mõistame, et teie kodu või äri esmamulje algab selle välisilmest. Seetõttu pakume laia valikut teenuseid, mis on mõeldud teie kinnisvara välisilme ja funktsionaalsuse parandamiseks. Alates elegantsetest aia paigaldustest, mis toovad teie välistingimustesse elu, kuni tugevate väravateni, mis pakuvad turvalisust ja stiili, on meil oskused teie visiooni ellu viia.

Meie oskuslik meeskond ei ole ainult paigaldamises vilunud, vaid integreerib ka tipptasemel automaatikasüsteeme, mis lisavad teie väravatele ja tõketele mugavust ja kontrolli. Kujutage ette, kui lihtne on pääseda oma kinnistule vaid nupuvajutusega ning rahu, mis kaasneb teadmisega, et teie ala on hästi kaitstud.

Kuid meie teenused ei piirdu ainult paigaldustega. Oleme osavad ka väiksemate ehitus- ja viimistlustööde alal, tagades, et teie piirde iga detail on hoolikalt valmistatud ja hooldatud. Olgu teil vaja paigaldada uus aed, automatiseerida olemasolevat väravat või vajate ekspertide viimistlustöid, PIIRDESPETS OÜ on teie usaldusväärne partner.

Kui me sellel teekonnal alustame, kutsume teid uurima meie valminud projektide portfooliot, mis näitab meie pühendumust tipptasemele. Ja kui olete valmis muutma oma kinnisvara piiri turvalisuse ja elegantsi meistriteoseks, võtke meiega ühendust isikupärastatud hinnapakkumise saamiseks. PIIRDESPETS OÜ-s ei ehita me lihtsalt tõkkeid; me kujundame homse piirid.

PIIRDESPETS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Meie uus piirdeaed näeb imeline välja ja vastab täpselt meie ootustele.

- Jaan

Kiire ja professionaalne paigaldus, suur tänu!

- Kadi

Aia paigaldus sujus suurepäraselt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

PIIRDESPETS OÜ tegevusaruanne 2022

Piirdespets OÜ alustas tegevust 2022 aastal. Ettevõtte tegevuseks on piirdeaedade paigaldamine. Ettevõtte müügikäeve 2022 aastal oli 49 223,19 eurot ja aruandeaasta kasumiks 5 438,16 eurot. Kaido Eilaste OÜ Piirdespets juhatuse liige

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks valida oma koju automaatsed väravad

Automaatväravad muutuvad üha populaarsemaks valikuks koduomanike seas, kes soovivad parandada oma kinnisvara turvalisust ja tänavapoolset ilmet. Need väravad pa
ssb.ee
Automaatväravad muutuvad üha populaarsemaks valikuks koduomanike seas, kes soovivad parandada oma kinnisvara turvalisust ja tänavapoolset ilmet. Need väravad pakuvad tehnoloogia ja mugavuse segu, muutes need ideaalseks lisanduseks kaasaegsetele kodudele. Tõhustatud turvalisus Automaatväravad annavad koduomanikele võimaluse kontrollida, kes nende kinnisvarale siseneb. Täiustatud juurdepääsu kontrollsüsteemidega saate kaugjuhtimise teel lubada juurdepääsu ja jälgida värava tegevust. Automaatvärava olemasolu on tugev tõke potentsiaalsetele sissetungijatele. See toimib füüsilise barjäärina,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.