Rohkema info nägemiseks:

HIIU DROON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme professionaalsete drooniteenuste pakkumisega, aidates kaasa päästetöödes, politseitöös, elektriliinide korrashoius ja ehitussektoris.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

HIIU DROON OÜ on spetsialiseerunud professionaalsete drooniteenuste pakkumisele, aidates kaasa mitmesugustes valdkondades nagu päästetööd, politseitöö, elektriliinide korrashoid ja ehitussektor. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid teenuseid, kasutades uusimat droonitehnoloogiat, et tagada klientide rahulolu ja efektiivne töö.

Meie ettevõte sai alguse kirglikust huvist droonide ja nende potentsiaali vastu erinevates valdkondades. Alates meie loomisest oleme keskendunud sellele, et pakkuda laia valikut drooniteenuseid, mis vastavad erinevate klientide vajadustele. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes suudavad lahendada keerulisi ülesandeid ja tagada, et meie teenused on alati tipptasemel.

Päästeameti ja politseiga koostööd tehes saame aidata ohtlike olukordade lahendamisel ja ennetamisel. Meie droonid võimaldavad kiiret ja täpset ülevaadet kriisipiirkondadest, mis aitab päästetöödel ja õiguskaitseorganitel oma tööd tõhusamalt teha. Lisaks osaleb meie droon Kaitseliidu õppustel, pakkudes väärtuslikku tuge ja õppematerjali.

Elektriliinide korrashoid ja kontroll on veel üks valdkond, kus meie droonid on hindamatud. Droonide abil saab kiiresti ja ohutult inspekteerida liine, tuvastada võimalikke probleeme ja tagada, et elektrivarustus toimib tõrgeteta. See aitab vähendada seisakuid ja suurendada töökindlust.

Ehitussektoris pakume hoonete soojapidavuse mõõtmise teenust, mis aitab kindlaks teha soojakadu ja pakkuda lahendusi energiatõhususe parandamiseks. Meie droonide abil tehtud mõõdistused on täpsed ja usaldusväärsed, aidates ehitusettevõtetel oma projekte paremini planeerida ja teostada.

Uus DJI Matrice 30T thermal droon on meie varustuse uhkus. Selle suure termovõimekusega drooni abil saame pakkuda veelgi paremaid ja täpsemaid teenuseid. Droon on võimeline jäädvustama kõrge kvaliteediga termopilte ja -videoid, mis on hindamatud erinevate analüüside ja inspekteerimiste jaoks.

Meie teenuste hulka kuuluvad ka loodusfotograafia, sündmuste kajastamine, aerofotod ja droonivideod. Pakume professionaalset pilditöötlusteenust, et tagada, et kõik meie klientide fotod ja videod on parima kvaliteediga. Ürituste õhukaadrid ja droonivideo teenused aitavad jäädvustada meeldejäävaid hetki ja pakkuda unikaalseid vaateid.

HIIU DROON OÜ eesmärk on pakkuda oma klientidele parimaid drooniteenuseid, kasutades uusimat tehnoloogiat ja kogenud meeskonda. Meie pühendumus kvaliteedile ja klientide rahulolule on see, mis eristab meid konkurentidest ja teeb meist usaldusväärse partneri igas valdkonnas, kus droonide kasutamine on vajalik. Meie lugu on pideva arengu ja innovatsiooni lugu, mida juhib kirg droonide ja nende võimaluste vastu.

Võtke meiega ühendust!

HIIU DROON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Katrin

Suurepärane teenindus ja imeline vaatepilt! Soovitan Hiiu Drooni kõigile.

- Priit

Täpsed ja professionaalsed fotod. Rahulik ja osav meeskond.

- Jaan

Erakordselt ilusad kaadrid, meie sündmus jäi meelde tänu Hiiu Droonile.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas droonivideod muudavad kinnisvara turundust?

Kuna kinnisvaraturg pidevalt areneb, siis arenevad ka meetodid, kuidas kinnisvara esitletakse. Traditsiooniline fotograafia on olnud põhiline, kuid droonitehnoloogia tulek on revolutsiooniliselt muutnud viisi, kuidas kinnisvarakuulutused võivad potentsiaalseid ostjaid köita. HIIU DROON OÜ on selle muutuse esirinnas, pakkudes võrdlematut õhuvideograafiat, mis võib kinnisvarakuulutusi oluliselt täiustada. Staatilistest piltidest kuni 360-kraadiste tuurideni on kinnisvaratööstus alati otsinud uuenduslikke viise kinnisvara esitlemiseks. Droonivideod esindavad järgmist suurt hüpet edasi, pakkudes

Dropdown

kõik artiklid

Avasta uued võimalused DJI Matrice 30T thermal drooniga – Hiiu Droon OÜ

Hiiu Droon OÜ toob turule uue ja võimsa DJI Matrice 30T thermal drooni, mis avardab meie teenuste võimalusi veelgi. See droon on varustatud kõrgetasemelise term
ssb.ee
Hiiu Droon OÜ toob turule uue ja võimsa DJI Matrice 30T thermal drooni, mis avardab meie teenuste võimalusi veelgi. See droon on varustatud kõrgetasemelise termokaameraga, mis võimaldab meil pakkuda täpseid ja usaldusväärseid teenuseid mitmesugustes valdkondades, sealhulgas päästetöödel, politseitöös, ehitussektoris ja elektriliinide korrashoius. Uus tase päästetöödel ja politseitöös DJI Matrice 30T thermal drooniga saame pakkuda veelgi paremat tuge päästeametile ja politseile. Selle drooni termokaamera suudab tuvastada soojusallikaid ka kõige keerulisemates tingimustes, võimaldades kiiret

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.